Зіркові діти-неформали: син Потапа і Горової пофарбувався, а донька Кравець носить мамині речі

Діти знаменитостей з дитинства відчувають на собі увагу, яка дістається їх зірковим батькам. Дивіться в статті, як виглядають спадкоємці найпопулярніших українських зірок.

Син Потапа та Ірини Горової

В шлюбі репера Потапа і продюсера Ірини Горової народився хлопчик, якого назвали Андрій. Після розлучення син пари залишився з матір’ю. Він росте таким же творчим як і батьки.

Як виглядає син Потапа та Ірини Горової
Як виглядає син Потапа та Ірини Горової

Андрій Потапенко відростив стильну зачіску і навіть фарбує волосся. За останній час хлопець дуже подорослішав і став копією Потапа.

Дочка Олени Кравець

Маша Кравець – старша донька зірки “Квартал 95”. Їй 19 років, вона захоплюється сучасними танцями і часто ділиться в Інстаграм-блозі модними фото в трендових образах, для яких запозичує речі з маминого гардеробу.

Марія Кравець носить мамин одяг
Марія Кравець носить мамин одяг

Дочка Ольги Фреймут

Найстарша дитина ревізора Ольги Фреймут Злата Мітчелл живе зараз в Лос-Анджелесі, куди відправилася на навчання. Дівчину постійно критикують в Мережі за те, як відкрито вона одягається і як сміливо фотографується. Телеведуча не зважаючи на свою скромність і стриманість в образах підтримує та захищає дочку від хейтерів, відмічаючи, що вона окрема особистість з дуже яскравим світоглядом.

Як виглядає дочка Ольги Фреймут
Як виглядає дочка Ольги Фреймут

Син Ірини Білик

В першому шлюбі Ірини Білик з моделлю Андрієм Оверчуком народився син Гліб, який отримав від батьків нетипову зовнішність і талант. Син співачки високий, стрункий і носить довге волосся. В Мережі його іноді порівнюють з Кузьмою Скрябіним.

Як виглядає старший син Ірини Білик
Як виглядає старший син Ірини Білик

Дочка Олі Полякової

Молодша дочка Олі Полякової Аліса росте пацанкою і називає себе Валєрою. Дівчинка не хоче бути співачкою як мама і уникає камер, а її старша сестра Маша навпаки йде по стопах Олі та вже заробила свою популярність як блогер. Своїх спадкоємиць Королева Ночі народила в шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським.

Як виглядають дочки Олі Полякової
Як виглядають дочки Олі Полякової

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.