Тіна Кароль поцікавилася в шанувальників, кому належить атрибут одягу: “Хто здогадається, що це за кофточка?”

Тіна Кароль після концертів у Берліні засумувала. Співачці стало настільки самотньо, що вона вбралася в сіру чоловічу кофту, записавши щемке звернення до підписників свого Телеграм-каналу.

Тіна розповіла, що коли їй погано на душі, завжди вбирається в цю сіру кофту з капюшоном. Кароль загадала загадку шанувальникам, чи знають вони, кому належить цей елемент одягу.

Тіна Кароль заінтригувала шанувальників сірим спортивним одягом

А ще білявка поскаржилася, що завжди сумує, коли завершується великий проєкт, давши посилання на свій виступ у Берліні разом із ALPHAVILLE. Вони дуетом виконали композицію Forever young.

Пост зірки викликав справжній шквал коментарів. Кожен викладав власну думку щодо власника загадкової сірої кофти. Висловлювалися різні припущення, що світшот належить сину співачки Веніаміну, партнеру по “Голосу країни” Дану Балану. Хтось не зважив на розмір і висловився, що кофтину раніше носила Юлія Саніна з The HARDKISS, адже дівчата колись разом співали дуетом і навіть поцілувалися як близькі подруги.

Та найбільше було припущень, що Тіна вбралася в річ, що належала її чоловіку Євгену Огирю, який помер від онкології у квітні 2013 року. Відтоді поряд із Тіною інших чоловіків не бачили, якщо не рахувати піар-роману з молдованином Даном Баланом.

Хтось підтримав співачку такими словами:

“Судячи по розмірам, Євгеній кофточку цю файную носив,

Гудзики як яблучка кругленькі, в тім садочку що його садив,

Де з коханою весь час проводив, спогади навіюють весь час,

Кофточка та завжди буде в моді, надихати буде завжди Вас”.

Фани знайшли світлину Євгена Огиря у сірій кофті

А ще хтось дуже уважний пригадав, додавши до свого допису ще й ретросвітлину:

“Це Жені кофта, Ви вдягали її 2014-2015 рік”.

Комусь пощастило побачитися зі співачкою в столиці Німеччини:

“Тіно, яка ти була потужна в Берліні, я знала що ти тут, і в підтримку Новий рік зустріла в босоніжках Качеровська – тих, що ти дизайн зробила”.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.