Стійка на руках в синіх лосинах: Тіна Кароль прийняла дивну позу, яка б сподобалася Дану Балану

Українська співачка Тіна Кароль вже декілька років займається йогою і зараз показує неймовірні результати. Нещодавно артистка показала прихильникам найскладніші асани, які вона може виконати.

Тіна Кароль – не лише одна з найвідоміших та найбільш затребуваних співачок України. Артистку тричі визнавали найкрасивішою жінкою країни за версією жарналу “VIVA”. У свої 37 років Тіна виглядає просто чарівно: вона має прекрасну фігуру та ідеальну шкіру без натяку на зморшки.

Втім, щоб так виглядати, Кароль докладає дуже багато зусиль. Співачка навіть у своєму домі зробила цілий спортзал для тренування. А декілька років назад Тіна відкрила для себе йогу. Це одночасно і спорт, який допомагає тілу бути підтягнутим, і заняття з гнучкості. Крім того, йога здатна заспокоювати розум.

Нещодавно Тіна Кароль у своєму Телеграм-каналі похизувалася результатами занять з йоги. Співачка показала дуже складні асани, які вона вже може виконувати. Тіна з легкістю стоїть на руках і показує неймовірні “трюки”.

іна Кароль прийняла дивну позу, яка б сподобалася Дану Балану
іна Кароль прийняла дивну позу, яка б сподобалася Дану Балану

Прихильники вражені такими вміннями Тіни.

Ось, що пишуть користувачі Мережі в коментарях:

  • “Це нереально круто”;
  • “Дуже круто, молодець Тіночко”;
  • “Клас, надихаєте!”;
  • “Оце розтяжка”;
  • “Як навчитись так круто стояти на руках?”

Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль вперше розповіла про те, як їй вдалося схуднути. За останній рік співачка скинула трохи більше 5 кілограмів і це дуже помітно. Співачка зізналася, що з 15 років сиділа на виснажливих дієтах і лише зараз зрозуміла секрет легкого схуднення. За словами Тіни, вона майже повністю виключила продукти, які підвищують інсулін, а саме: цукор, борошняні вироби, картопля та інше.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.