Приголомшливу красуню не впізнати: як виглядає Камалія без фотошопу й “гриму” – у власному городі з помідорами

Одна з найбагатших і найкрасивіших співачок України навіть без макіяжу виглядає неймовірно. У мережі "спливли" фотографії Камалії без макіяжу у власному городі

Відома українська співачка Камалія свого часу підкорила серця шанувальників щирістю, відкритістю та добротою. Разом з тим, чимало прихильників знаменитості захоплюються не лише безсумнівним талантом артистки, а і її природною красою. Якщо комусь здавалось, що відмінний зовнішній вигляд Камалії – це заслуга виключно візажистів і стилістів, зірка довела зворотне.

Насправді українська співачка виглядає “на всі сто” навіть поза вдома – там, де допитливі очі папараці та фанатів не зможуть її дістати. Втім, Камалія не соромиться показувати свої фотографії без макіяжу, в оточенні помідорів та огірків.

Як виглядає Камалія без макіяжу та фотошопу
Як виглядає Камалія без макіяжу та фотошопу

Так, у мережі “спливла” фотографія відомої української співачки, на якій вона позує у власному городі. На опублікованому кадрі знаменитість показує на камеру врожай помідорів. Камалія виглядає задоволеною, а відсутність макіяжу на обличчі зірки лише робить її зовнішній вигляд відпочилим і молодим.

Варто зазначити, що 45-річна Камалія зовсім не виглядає на свій вік. Схоже, що знаменитість дуже добре доглядає за собою, а також, ймовірно, харчується натуральними продуктами, що також має позитивний вплив на її шкіру та загальний зовнішній вигляд.

Камалія без макіяжу у власному городі
Камалія без макіяжу у власному городі

Крім того, колись відома українська співачка показала фотографію, зроблену в лісі. Туди разом зі своєю родиною артистка вирушила по гриби, тому й одягатись з особливим пафосом і шиком не стала – на Камалії був простий спортивний костюм, а волосся було зібране у хвіст. До слова, макіяжу на обличчі зірки також не було.

Камалія показала своє фото без макіяжу та фотошопу
Камалія показала своє фото без макіяжу та фотошопу

Знаменитість виглядає щасливою та усміхненою, її шкіра сяє здоров’ям. Здається, ніби Камалії навіть не потрібно витрачати кошти на макіяж, адже навіть за його відсутності знаменитість може підкорити кожного.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.