Леся Нікітюк показала свого батька, якого міцно і зворушливо обійняла: “Ів-сент-Іван передає вітання”

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк обожнює своїх батьків і дуже часто приїздить до них у Хмельницький. Зірка показала, від кого взяла таке почуття гумору.

Леся Нікітюк зараз є однією з найпопулярніших українських телеведучих, яка веде багато розважальних проектів на Новому каналі і світиться на багатьох світських заходах. Такого рівня популярності Леся досягла власною працею і наполегливістю, цим вона в батьків. Нікітюк народилась в родині робітників машинобудівельного заводу “Укрелектроапарат” в Хмельницькому.

З дитинства майбутня телезірка не боялася ручної праці, вона поралась по дому і вигадала, як заробити грошей, поки батьки були на роботі. Леся знайшла на балконі яблука, набрала пару відер і пішла на ринок торгувати, поки одного разу покупцем не стала її мама.

Чого не відняти в сім’ї Нікітюк — почуття гумору, всі в зірковій родині вміють влучно пошуткувати. Також вони дуже дружні і багато часу проводять разом, коли Леся не зайнята зйомками. Ведуча постійно їздить з Києва до батьків у Хмельницький, а під час повномасштабної війни Леся з рідними влаштувала волонтерський притулок для переселенців і активно зайнялась благодійною діяльністю, допомагаючи українцям не тільки словом, але і ділом.

Леся Нікітюк волонтерить
Леся Нікітюк волонте

Нарешті Нікітюк повернулась до улюбленої справи і почала зніматись в новому проекті для Нового каналу, який називається “Є питання”. В перерві між знімальними днями телеведуча поїхала в гості до тата з мамою і показала підписникам свого Інстаграм-блогу, як вони виглядають.

Ів-сент-Іван передає вітання

, – написала Леся під фото з татом.

Леся Нікітюк показала свого батька, якого міцно і зворушливо обійняла
Леся Нікітюк показала свого батька, якого міцно і зворушливо обійняла

Свою маму Нікітюк називає — Мама Кет, насправді вона Катерина Петрівна, а батько Іван Іванович. В Хмельницькому у батьків часто також гостює улюблений пес знаменитості Рафік.

Леся Нікітюк показала свою маму
Леся Нікітюк показала свою маму

Популярне

Схожі статті

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!