У брюках-кльош і пальті оверсайз: Олена Зеленська вразила стильним образом на зустрічі з Байденом у Києві

Дружина Президента України Володимира Зеленського Олена обрала стриманий, але стильний образ для зустрічі з Президентом США, який 20 лютого з робочим візитом приїхав до України.

Перша леді грає дуже важливу роль в іміджі будь-якої країни. Дружина Президента має бути присутньою на всіх офіційних заходах і виглядати там бездоганно. Перша леді України Олена Зеленська із цим завданням справляється бездоганно. Вона має тонке почуття стилю і вміє підібрати водночас діловий та сучасний стиль.

Так, і на цей раз, коли в Україну з робочим візитом приїхав Президент США Джо Байден, Олена Зеленська вразила публіку розкішним образом. Перша леді України одягнула класичні чорні брюки-кльош, чорний гольф та чорне, коротке пальто вільного крою. З прикрас Олена обрала лише масивну брошку, яка прикрашала пальто на комірі. Волосся Зеленська зібрала у пучок і зробила легкий, денний макіяж.

 Олена Зеленська вразила стильним образом на зустрічі з Байденом у Києві
Олена Зеленська вразила стильним образом на зустрічі з Байденом у Києві

До слова, Президент України Володимир Зеленський для зустрічі з Байденом обрав звичний для себе одяг: брюки кольору хакі та чорний світшот з вишитим Гербом України. А ось сам Джо Байден був одягнений у класичний костюм з білою сорочкою, але обрав цікаву деталь: краватку у синю-жовту смужку. Саме цю краватку з кольорами українського прапору Джо Байден одягав, коли коли у грудні 2022 року приймав Президента України в Білому домі.

Олена Зеленська вразила стильним образом на зустрічі з Байденом у Києві
Олена Зеленська вразила стильним образом на зустрічі з Байденом у Києві

До слова, Олена Зеленська з початку повномасшабного вторгнення російської армії на територію України взяла на себе велику роль і робить від себе все можливе, аби пришвидшити нашу перемогу. Так, перша леді України налагоджує дипломатичні зв’язки з країнами-партнерами, які надають Україні фінансову і військову допомогу. Крім того, Зеленська регулярно дає інтерв’ю закордонним ЗМІ, висвітлюючи правду про злочинні дії російської армії на території України.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.