Якою була Катя Осадча до популярності, грошей та слави: в Мережі з’явилися рідкісні фото з юності телеведучої

Зараз Катя Осадча — відома українська телеведуча. Втім, в юні роки вона будувала модельну кар'єру і досягла неабияких успіхів у цій справі.

Катя Осадча вже з дитинства росла дуже харизматичною і талановитою дівчиною. Вона танцювала у шкільному ансамблі та ходила на різні творчі гуртки. Вирізнялася майбутня зірка телебачення і своєю вродою, високим зростом і тонкою талією. Тож для всіх було очевидно, що Катя – природжена модель. Вже у 13 років Осадча закінчила модельну школу, а у 14 – підписала свій перший контракт з модельною агенцією. 9-11 класи Катя Осадча закінчувала екстерном, адже ходити в школу вона не мала часу. З 14 до 18 років дівчина працювала моделлю у Японії, Парижі, Мілані, Берліні. Катя прикрашала обкладинки глянців і ходила по подіуму. Світлини з модельного минулого Осадчі збереглися до сьогодні.

Якою була Катя Осадча до популярності, грошей та слави

У 18 років Катя Осадча вирішила зав’язати з моделінгом. Пов’язано це в першу чергу з амурними справами. Так, юна красуня почала крутити роман зі старшим на 15 років політиком Олегом Поліщуком, який дуже швидко запропонував їй руку і серце. Звісно, постійні поїздки не можна було поєднувати з сімейним життям. Тим більше, що після одруження Осадча одразу завагітніла.

Катя Осадчая с бывшим мужем Олегом Полищуком
Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої

Втім, Катя Осадча не планувала стати домогосподаркою і сидіти вдома без діла. Майже відразу після народження сина 19-річна Катя зрозуміла, що хоче будувати кар’єру на телебаченні. Дівчина почала відвідувати різні курси та заняття для поліпшення дикції і знання української мови.

Варто відзначити, що саме через прагнення Осадчої працювати, вона розійшлася зі своїм першим чоловіком. Так, 35-річний Олег Поліщук мріяв, що його дружина буде виховувати сина та створювати вдома затишок, а ось 20-річна Осадча не могла всидіти на місці. Тому цей шлюб розпався через 3 роки подружнього життя.

Схожі статті

“Перебиває та рветься до мене в кадр”: Наталія Мосейчук показала Філімона, який заважає їй проводити ефіри

Нещодавно у соцмережах, у відео про закулісся знімань, у кадрі разом з Наталею вперше з'явився Філімон, котрий досить жваво намагався перебити ведучу.

Пристосувалася солити скумбрію в пакеті: смачніше, ніж у розсолі, і посуд не потрібний. Геніально просто

Замість скумбрії таким же чином у пакеті можна засолити оселедець. Якщо немає бажання використовувати спеції, достатньо буде лише однієї солі. Виходить дуже жирно та смачно.

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.