З Лялею Фонарьовою і Христиною Соловій нічого спільного: обімлієте, з ким закрутив роман Святослав Вакарчук

Український співак і громадський діяч Святослав Вакарчук тримає своє особисте життя у секреті. Відомо, що 2 роки назад чоловік розлучився з першою дружиною і пішов під вінець вдруге.

Святослав Вакарчук із тих зірок, які не піаряться на темі сім’ ї і тримають своє особисте життя в секреті. Довгі роки артиста вважали зразковим сім’янином. Тож, коли Вакарчук в 2021 році оголосив про розлучення з Лялею Фонарьовою, з якою 20 років був у шлюбі, то по-справжньому шокував публіку.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова прожили в шлюбі 20 років

Артист не став називати причину розбрату, але скоро все стало на свої місця. Так, стало відомо, що Святослав Вакарчук має іншу жінку, яка вже встигла народити йому сина. До слова, з Лялею Фонарьовою у Вакарчука дітей не було, тож чоловік вперше став татом у віці 48 років. Вже через рік артист знову став татом. У нього народилася донька Соломія.

Святослав Вакарчук жодного разу не виходив на публіку з новою дружиною та дітьми та не публікував з ними фото. Лише інколи в інтерв’ю він може обмовитися про те, що щасливий в шлюбі і кохає свою дружину та дітей.

Хто ж та таємна жінка, яка стала другою дружиною Вакарчука?

Святослав Вакарчук все ж не зміг утаїти ім’я своєї другої дружини, адже вона теж відома особистість. Жінку звати Євгенія Яцута, їй 40 років і вона являється продюсеркою компанії Radioaktive Film. Зі Святославом Вакарчуком вони багато років співпрацювали, адже Євгенія продюсувала багато кліпів гурту “Океан Ельзи”.

Історія знайомства Святослава Вакарчука і Євгенії Яцути
Як виглядає друга дружина Святослава Вакарчука

Хоча Вакарчук і  Яцута публічно не оголошували про свої стосунки, про їхні відносини відомо певному кругу людей. Крім того, Євгенія у 2021 та у 2022 році стало мамою хлопчика та дівчинки, що є черговим доказом, що саме вона народила Вакарчуку дітей.

Як виглядає нова обанниця Вакарчука
Як виглядає нова обанниця Вакарчука

Відомо, що Євгенія Яцута раніше була одружена та має 16-річну доньку від першого шлюбу.

Нагадаємо, нещодавно Святослав Вакарчук в інтерв’ю зізнався, що зараз дуже рідко бачиться з дружиною та дітьми, адже постійно знаходиться в роз’їздах, даючи благодійні концерти. Чоловік зізнається, що його маленькі діти дають йому сили та ентузіазму працювати на благо України, збирати кошти для ЗСУ та всіма можливими способами пришвидшувати нашу перемогу.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.