“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.

Український співак і військовослужбовець Віталій Козловський поділився радісним моментом батьківства зі своїми прихильниками. Відомий артист оприлюднив світлину маленьких ніжок свого сина у батьківських долонях.

Зазначимо, 6 березня Віталій повідомив, що одружився та представив свою кохану дружину, Юлію Бакуменко, яку тривалий час приховував від публіки. Пізніше, 24 лютого, в закоханої пари народився син, якого назвали Оскаром.

Так, Віталій Козловський опублікував новий пост у своєму фотоблозі в Instagram, де поділився емоціями з читачами. Артист неабияк щасливий, адже його син промовив перше слово та вперше посміхнувся своєму батькові, що дуже розчулило знаменитість. Віталій зазначив, що сьогоднішній день має особливе значення, і він з нетерпінням чекає момент, коли зможе обійняти свою сім’ю.

“Оскар вчора мені вперше посміхнувся і сказав своє перше слово – Агууу”, – підписав співак.

До публікації виконавець прикріпив фотографію маленьких ніжок сина, які з теплотою огортають руки Віталія та Юлії. Під цим зображенням зібралися прихильники, які пораділи за щастя свого кумира. Також можна побачити коментарі відомих колег Козловського та його дружини.

  • “Татусю, дуже-дуже чекаємо вдома”, – підписала Юлія Бакуменко.
  • “Став щасливим”, – зазначила Ольга Цибульська.
  • “Справжній чоловік – щирий і люблячий”.
  • “То не сентиментальність, то краща версія тебе”.
  • “Так виглядають слова люблячого тата і чоловіка”.
Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого сина
Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого сина

Нагадаємо, сьогодні Віталій Козловський проходить військову службу в лавах ЗСУ. Спочатку артист вступив до складу Нацгвардії, але пізніше його перевели в інший підрозділ. Зараз служба Віталія проходить у Києві, де, за його словами, він має більше можливостей допомагати військовослужбовцям.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.