Світлана Лобода зводить з розуму своїми ідеальними вигинами: Ліндеманн не може надивитися

Популярна українська співачка Світлана Лобода буквально зводить з розуму своїми ідеальними вигинами. Тіллю Ліндеманну можна позаздрити, адже це саме з ним поруч знаходиться така шикарна жінка.

Зірка може похвалитися не тільки голосом, а й витонченою фігурою, яку вона любить підкреслювати відвертими образами.

На цей раз героїня статті постала перед фотокамерою в короткій чорній сукні з великою рожевою тканинною квіткою у вигляді декору. Легкі локони і яскравий макіяж відмінно доповнили образ. Однак увагу привертає далеко не це, а її розкішні пишні форми. При цьому артистка залишається стрункою як берізка.

Звичайно ж, таке фото викликало цілу бурю емоцій і в коментарях Світлану обсипали безліччю компліментів:

  • «Ви така гарна!»;
  • «Ефектна»;
  • «Крихітка на мільйон»;
  • «Неймовірна краса»;
  • «Шикарна жінка».
Светлана на сцене
Світлана на сцені

З усім сказаним важко не погодитися, тим більше що Лобода ретельно працює над собою і регулярно займається спортом. Причому навіть після останніх пологів вона дуже швидко привела в себе в порядок, та й на карантині проблема зайвих сантиметрів на талії її не торкнулася.

Варто сказати, що батьком молодшої дочки співачки Тільди всі вважають соліста Rammstein Тілля Ліндеманна. Шанувальники вже чекають не дочекаються, коли ж пара нарешті відкриє завісу і відкрито заявить про свої стосунки, хоча раніше такий союз уявити не міг ніхто.

Лобода с младшей дочерью Тильдой
Лобода з молодшою дочкою Тільдою

Інтригу підігріває ще й те, що потенційні закохані регулярно з’являються один в одного у соцмережах, тобто час вони проводять разом. До того ж ім’я спадкоємиці Світлани — дуже яскравий натяк на роман між музикантами.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.