Співачка Йолка радикально змінила імідж – шанувальники її не впізнали і навіть засмутилися

Наша землячка Єлизавета Іванців під ніком Йолка вже давно вважається російською співачкою і живе в Москві. Незважаючи на це її на батьківщині люблять і стежать за її творчістю.

Єлизавета Вольдемаровна, як вона себе назвала в Інстаграмі, родом з Ужгорода. Почала музичну кар’єру в складі ужгородської групи «B & B», яка, до речі, існує до цих пір.

Любов до музики їй прищепили батьки, хоча мама була лікарем, а батько – звичайним охоронцем, але вони співали в Закарпатському народному хорі, вміли грати на кількох музичних інструментах, а тато ще захоплювався джазом.

Ялинка в дитинстві
Йолка в дитинстві

Свій незвичайний псевдонім вона отримала ще в дитинстві – за йоржистий характер і любов до яскравого одягу – в команді КВН «Палата №6», де вона виступала в шкільні роки, її називали Новорічною ялинкою.

У підлітковому віці вона стала справжньою проблемою для батьків і вчителів – фарбувала волосся в кислотні кольори, потім взагалі поголила голову, зробила тату і пірсинг.

Ялинка на початку кар'єри
Йолка на початку кар’єри

Команда КВН, з якої Ялинка виступала 7 років, була успішною, вони часто їздили в Москву до Маслякова. Там її помітив продюсер Влад Валов, відомий під ніком ШеFF. Він запросив дівчину в свою молоду команду і зайнявся її розкруткою.

ялинка зараз
Йолка зараз

Тепер Йолка входить в п’ятірку найпопулярніших співачок, має величезну кількість нагород. А її хіт “Прованс ” навіть очолював світові чарти, для що російськомовних співаків недосяжна мрія.

Нещодавно Йолка постала зовсім в незвичному образі, шанувальники навіть злякалися таких радикальних змін.

 "Ялинка "

ялинка
Йолка

Але виявилося, це просто образ до її новому кліпу. Вона показала невеликий бекстейдж фотосесії.

А ще, Ліза недавно підібрала бродячого цуценя і тепер має одного. Хоча співачці вже 38 років, заміж вона навіть не збирається, і дітей не планує поки заводити.

Ялинка з одним
Йолка з другом

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.