“Нечистоплотна, дрібна і підла брехуха ” – Олена Міро накинулася на Асмус за 1 вересня

Лена Миро, яка вважає себе голосом і совістю народу і нещадно критикує всіх публічних персон, жорстко розкритикувала "ридаючу " Христину Асмус за лицемірство.

А все почалося того, що Христина Асмус поділилася в своєму Інстаграмі, як вона в курортному Геленджику гірко ридала всю ніч на 1 вересня через те, що не могла свою єдину дочку Анастасію відвести на лінійку.

Настя Харламова на першій лінійці
Настя Харламова на першій лінійці

Олену Миро це дуже обурило, вона звинуватила Асмус в нещирості, обізвавши “неохайною, дрібною і підлиою” людиною.

По-перше, один день перерви в зйомках можна зробити точно, навіть замість вихідного дня. Від Геленджика до Москви летіти менше 2-х годин, після лінійки полетіти назад. У грошах Христина точно не має недостатку. Зате скільки щастя б було у дитини!

По-друге, відразу після “переживального” поста Асмус виставила знімок, як вона чудово проводить час і явно не на робочому місці.

Христина Асмус в Геленджику
Христина Асмус в Геленджику

Якщо би Крістіна захотіла, знімальна група точно б пішла назустріч, адже і Бедняков, і Охлобистін вже не раз прилітали до Москви.

Коротше, все це обман і лицемірство, підсумувала зла Міро. А потім пройшлася і по батькові бідної Настусі, який на першу лінійку дочки прийшов в спортивному костюмі і на тлі ошатних батьків виглядав відверто по-дурному.

Гарік з донькою на святі першого дзвоника
Гарік з донькою на святі першого дзвоника

 

 

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.