Балакучий Галкін не знайшов, що сказати, замість нього віддувалась помолоділа красуня Пугачова (Відео)

Сімейна пара Галкін і Пугачова регулярно балують передплатників нові фото і відео на своїх сторінках. Нова забавна відеозйомка повеселила незвичною ситуацією.

Максим Галкін в своєму Інстаграмі розмістив нове відео з дружиною. Вони удвох їдуть в авто і знімають це на телефон. Зазвичай балакучий Максим якось мовчить, що Пугачовій доводиться його підбадьорювати словами “ну скажи що-небудь”.

Але Галкін, дуже задоволений і замислений, таки не знайшовся, що сказати, так що Алла Борисівна стала рятувати ситуацію і наспівала знамениту дитячу пісеньку. У підсумку вийшло веселе відео ні про що.

Зверніть увагу, як розкішно виглядає 72-річна Примадонна – вона помітно помолодшала, стильний модний макіяж теж зробив свою справу. Це чудово, значить, зі здоров’ям Пугачової все в порядку, а злостивці нехай подавляться своєю злістю.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.