Шанувальники побачили Надію Бабкіну в реальному житті і не повірили своїм очам: без фотошопу – зовсім інша людина

70-річна співачка Надія Бабкіна намагається не показувати вікові зміни зовнішності і ретельно обробляє свої фотографії перед тим, як показати їх публіці.

Російська виконавиця Надія Бабкіна є впевненим користувачем соціальних мереж і регулярно ділиться з шанувальниками свіжими фотографіями. Судячи по знімках, артиста освоїла всі можливості Інстаграм і постійно користується фільтрами, які «омолоджують» 70-річну співачку. Так, якщо подивитися публікації Бабкіної – то створюється враження, що артистка зовсім не постаріла, її шкіра підтягнута і пружна, а на обличчі практично немає зморшок.

Одна з останніх фотографій Бабкіної в Інстаграм
Одна з останніх фотографій Бабкіної в Інстаграм

Однак нещодавно в Мережі з’явилися фотографії Надії Бабкіни без фільтрів і фотошопа. Співачку сфотографували на вулиці. На фото видно всі вікові зміни в зовнішності – в’яла шкіра, зморшки, мішки під очима. Варто відзначити, що при цьому артистка все одно виглядала доглянуто і стильно.

 

Надію Бабкіну сфотографували на вулиці
Надію Бабкіну сфотографували на вулиці
Так співачка виглядає без фотошопу
Так співачка виглядає без фотошопу

Нагадаємо, рік тому Надія Бабкіна здивувала публіку помітним перетворенням – артистка схудла на 22 кілограми і помолодшала. В інтерв’ю Бабкіна зізналася, що схуднути їй допомогло интервальное голодування, а помолоділим видом вона зобов’язана пластичним хірургом. Бабкіна не приховує, що зробила кругову підтяжку обличчя.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.