А ви б впізнали? Як сьогодні виглядають двійнята із «Сватів» Віка і Микита Ковальови

Микиту і Вікторію Ковальових в серіалі «Свати» зіграли юні актори - Анна Поліщук і Костянтин Чернокрилюк. Як склалася доля артистів, читайте в нашому матеріалі.

Анна Поліщук, вона ж Віка Ковальова на екрані, після «Сватів» продовжила акторську кар’єру. Зараз актрисі – 17 років. Більшість проектів, в яких бере участь Аня, від студії «Квартал 95». Незважаючи на юний вік, вона встигла знятися в більш, ніж 10 фільмах, озвучити героя і навіть спробувати себе в ролі каскадера – Аня пройшла по канату, який був натягнутий між вікнами.

 ""

Анна Поліщук

Одними зйомками життя дівчинки не обмежується. Вона також співає, танцює, любить подорожувати з сім’єю. Вона – активний користувач Instagram, любить проводити час зі своїм домашнім вихованцем – чихуахуа Айс.

Маленького Микиту Ковальова чудово зіграв Костянтин Чернокрилюк. Хлопчик легко вжився в роль, і тепер часто з’являється на екранах. Зараз хлопцеві 16 років. Його запрошують взяти участь в багатьох проектах, де він грає не тільки веселих підлітків, але і більш серйозні ролі.

 "" Костянтин Чернокрилюк

Костя також захоплюється танцями і айкідо, а ще знає французьку, німецьку та англійську мови.

Костя і Аня, крім зйомок у «Сватів», практично ніде не перетинаються. Двійнят глядач знову побачить в сьомому сезоні серіалу, робота над яким наразі  триває.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Тоді і зараз. Як змінилися актори серіалу Санта Барбара.

Нагадаємо, що зірка Сватів відмовилась грати в продовженні серіалу через гроші.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.