Екс-ведуча Х-Фактора Оксана Марченко зняла обручку і вбралася в образ східної принцеси — подробиці

Відома українська телеведуча і дружина політика Віктора Медведчука Оксана Марченко зняла обручку. Невже шлюб з нардепом тріщить по швах?

Публіка любить обговорити їх пару, причому з досить невтішною боку. Вся справа в тому, що Віктор є кумом Володимира Путіна, саме тому українці часто звинувачують його у відстоюванні інтересів чужої країни.

Як його дружині, Оксані теж дістається чимала порція критики на свою адресу, проте вона продовжує підтримувати чоловіка не тільки вдома, а й на роботі.

Виктор Медведчук и Оксана Марченко
Віктор Медведчук і Оксана Марченко

Єдине, що турбує теледіву, так це те, що бруд, який ллється на їх сім’ю, ранить дітей. Медведчук і Марченко виховують 16-річну дочку Дашу і 23-річного сина Богдана від першого шлюбу екс-ведучої Х-Фактора.

Дети Медведчука и Марченко
Діти Медведчука і Марченко

Варто відзначити, що Богдан днями одружився з моделлю-ровесницею Катериною. Батьки влаштували молодятам неймовірно розкішне весілля з виступами таких зірок вітчизняного шоу-бізнесу, як Олег Винник, Світлана Лобода, Вєрка Сердючка, група «Время и Стекло», Макс Барських. Завершенням свята став шикарний феєрверк.

Сын Марченко Богдан со своей женой Катей
Син Марченко Богдан зі своєю новоспеченою дружиною Катею

Судячи з того, як Оксана і Віктор поводилися на святі, в їхньому шлюбі все добре. До того ж під час привітання молодих телеведуча зізналася чоловікові в любові:

«Я хочу побажати вам, щоб ось так як ми [з чоловіком], через 20 років, ви могли сказати один одному: “Киценька, я хотіла б прожити з тобою ще одне ціле життя”».

Проте не минуло й кількох днів, як Марченко зняла обручку. На її новій фотографії, опублікованій в Instagram, зірка вбралася в образ східної принцеси, сховавшись від сонячних променів під ажурною парасолькою.

Неважко помітити, що на безіменному пальці теледіви немає каблучки, зате увагу привертає інша — не менш шикарна з великим фіолетовим каменем, що нагадує аметист.

Цією публікацією героїня статті привітала шанувальників зі святом Покрова Пресвятої Богородиці, отримавши тут же зворотний зв’язок у вигляді компліментів і взаємних привітань.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.