Зрадила, але не пішла: Олександр Пономарьов розповів про стосунки з дружиною — до чого тут Гайтана?

Відомий український співак Олександр Пономарьов написав не одну пісню про кохання, але виявилося, що насправді йому не раз розбивали серце.

Герой нашої сьогоднішньої статті встиг побувати в ролі чоловіка двічі, хоча офіційно одружений він був лише раз. Цілих 10 років артист перебував у цивільному шлюбі з дочкою композитора і співака Миколи Мозгового Альоною, яка народила йому двох дітей — сина Олександра і доньку Євгенію.

У програмі «Кава з перцем» Пономарьов вперше розповів про те, як важко йому далося розставання з Оленою. Причиною цього стали її зради, причому співак буквально зловив її на гарячому.

Алена Мозговая
Олена Мозгова

В ті часи ходили чутки, що Мозгова закрутила роман з колишнім цивільним чоловіком і продюсером Гайтани Едуардом Клімом. Коли ведуча запитала у героя статті, причому тут Клім, він прямо відповів:

«Вона була в нього закохана».

Эдуард Клим и Гайтана
Едуард Клім та Гайтана

Олександр дуже непросто переживав той період, адже у нього на очах руйнувалася сім’я. Більш того, він спробував пробачити Олені зраду, проте історія повторилася:

«Мені здавалося, що я можу пробачити. Я пішов назустріч і почав примушувати себе забути це. Але трапилося в другий раз і тому я вирішив, що якщо є другий, буде і третій», — розговорився Пономарьов.

Александр Пономарев в программе «Кофе с перцем»
Олександр Пономарьов в програмі «Кава з перцем»

Після розставання подружжя їх спільна дочка Євгенія деякий час пожила з матір’ю і незабаром переїхала до батька на постійній основі. Чому так сталося, артист відповідати не став:

«Так трапилось. Нічого поганого говорити не буду», — сказав він.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.