Віталій Козловський публічно поскаржився на свого 73-річного батька: “Як дитина сів на шию і плакав”

Відомий український співак Віталій Козловський відверто розповів Каті Осадчій про відносини зі своїм 73-річним батьком.

Герой нашої сьогоднішньої статті завоював любов і визнання широкої публіки після участі в шоу “Караоке на Майдані” та в “Шансі”. Саме в Києві Віталій став артистом, про якого заговорила вся Україна, хоча Львів для нього як і раніше залишається дійсно рідним містом.

Як чоловік сказав в програмі “Світське життя”, зі Львовом пов’язані його найтепліші дитячі спогади, при цьому всі мрії з дитинства збувалися в Києві.

Віталій Козловський в Світського життя
Віталій Козловський в Світському житті
Віталій Козловський в Світського життя
Віталій Козловський в Світському житті

Ще до недавнього часу, як тільки Козловський опинявся у Львові, то першим ділом їхав на рідну вулицю Енергетичну. Однак зараз там вже ніхто не живе з його рідних, адже півтора роки тому співак перевіз свого батька Віталія Сергійовича в столицю.

Віталій Козловський з татом Віталієм Сергійовичем
Віталій Козловський з татом Віталієм Сергійовичем

Ведуча шоу Катя Осадча вірно підмітила, що літнім батькам завжди важко даються переїзди — дуже багато хто не хоче виїжджати звідти, де були прожиті довгі роки. Артист зізнався, що теж зіткнувся з такою проблемою:

“Дуже було складно. Перші, напевно, 4 місяці він як дитина мені сів на шию і плакав: “Як ти міг мене в 73 роки перевезти в столицю? У мене тут нікого немає. Я все життя прожив у Львові”. Впевнено можу сказати, що це було не дарма. На сьогоднішній день мій батько знайшов своє кохання. Він був зневірений в жінках. У нього не склалося з моєю мамою, на жаль, але сьогодні він щаслива людина”.

Віталій Козловський зі своїм батьком
Віталій Козловський зі своїм батьком

У недавньому інтерв’ю для YouTube-каналу Vласть vs Vлащенко співак розповідав, що його мати Тетяна Миколаївна була невірною дружиною, а про її пригоди Віталік знав ще з самого дитинства:

“Тато ходив виправдано зі своїм прізвищем [Козловський]”.

Батьки Віталія Козловського
Батьки Віталія Козловського

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.