Чоловік прими-балерини Катерини Кухар на всю країну розповів, яка вона дружина: “Вміє виносити мозок”

Українська прима-балерина Катерина Кухар щаслива в шлюбі з прем'єром Національної опери Олександром Стояновим, який на всю країну розповів, яка вона дружина.

Герої нашої сьогоднішньої статті є не просто подружжям, але ще і колегами по балетній сцені. Їх подружня пара — одна з найбільш зразкових у всьому вітчизняному шоу-бізнесі, адже навіть незважаючи на те що вони знаходяться разом 24 години на добу, одне від одного закохані не втомлюються.

Кухар і Стоянов їздять на гастролі, репетирують в танцювальному залі, виходять у світ і відпочивають удвох. Такий ритм життя влаштовує їх обох, тому вони щасливі, а по-справжньому повноцінним їх сім’ю роблять прекрасні діти — син Тимур і дочка Анастасія.

Катерина Кухар та Олександр Стоянов з дітьми
Катерина Кухар та Олександр Стоянов з дітьми

Варто відзначити, що хлопчика Катерина народила від попереднього обранця. На момент його появи на світ зірка розлучилася з тим чоловіком і як раз зустріла Олександра. Він з перших же місяців замінив малюкові рідного батька, а пізніше заявив, що хоче ще одну дитину.

Стоянов дав інтерв’ю для YouTube-каналу “Connecting Women“, в якому поділився секретами сімейного життя з Кухар. До речі, вони разом вже 12 років.

За його словами, дружина дуже турботлива, особливо в плані здоров’я:

“Вона піклується про мене ось саме як жінка, як лікар. Вона те, що потрібно чоловікові, тому що я як би можу десь там, образно кажучи, здер-роздер собі руку і пішов далі, а вона така: “Замажемо, забризкаємо, щоб нічого туди не потрапило, замотаємо. Спинка болить? Я зараз тобі масажик зроблю”. Ну тобто, ідеальний варіант того, що мені потрібно, тому що я, чесно зізнаюся, з халатністю ставлюся до свого здоров’я, а ресурс він в принципі обмежений, а вона як раз ось в цьому плані мене береже”.

Олександр Стоянов на інтерв'ю
Олександр Стоянов на інтерв’ю

У відповідь на це Олександр робить життя коханої простіше. Він допомагає Катерині в багатьох побутових моментах, щоб вона не витрачала на це свій час.

Також Стоянов зізнався, що гастролювати на самоті не любить. Йому набагато спокійніше і комфортніше, коли Кухар поруч:

“Я пробував кілька разів їздити на гастролі один, коли Катя була вагітна, або коли щось ще не виходило припустимо. Це жахливо. Я ходжу роздягнений, голодний, недоглянутий, подряпини ніхто не замазує. Ну з одного боку кайф, ти відпочиваєш нереально, мозок ніхто не виносить тобі, тому що Катя вміє мозок виносити, ну дуже сильно виносить мозок. Але зате дуже виходить самотньо. А коли є дружина, у мене теплі носочки, у мене купа їжі, завжди є подушечка, завжди є фільм на ноутбуці, одяг весь є. Тому що якщо я сам виїжджаю, я їду без нічого. Я одягнув на себе куртку і поїхав. Якщо є вона, у мене валіза речей. Там в основному її речі, звичайно, але і мої теж”, — розповів Олександр.

Олександр Стоянов на інтерв'ю
Олександр Стоянов на інтерв’ю

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.