Андрій Данилко розповів про важке дитинство у злиднях та втрату матері: “Було дуже важко”

Андрій Данилко, який відомий публіці, як Вєрка Сердючка, не завжди був заможним та щасливим. Чоловік в дитинстві жив у злиднях з батьком-пияком.

Андрій Данилко все життя грає комедійну роль харизматичної Вєрки Сердючки. Однак за маскою гумору ховається серйозний чоловік, який мав дуже важке дитинство.

Нещодавно артист дав велике інтерв’ю журналістці Катерині Гордєєвій, де розповів про своє життя, кар’єру, проблеми зі здоров’ям, важке дитинство та інше. Раніше артист приховував своє особисте життя та зовсім не розповідав про своїх батьків  та рідних. Тому і не дивно, що прихильники артиста навіть не здогадуються, що Андрій мав дуже важке і бідне дитинство.

Андрій Данилко відверто висловився про свою творчу діяльність в образі легендарної Вєрки Сердючки
Андрій Данилко розповів про важке дитинство у злиднях та втрату матері

Народився Андрій у Полтаві в сім’ї простих робочих. В ранньому дитинстві хлопчик потерпав від агресії батька, адже той частенько зловживав алкоголем. В інтерв’ю Данилко пригадав, як будучи маленьким хлопчиком, регулярно викликав поліцію, бо батько бив маму. Хлопчик вивчив напам’ять текст, який потрібно говорити, подзвонивши на номер “02” на таксофоні.

Також чоловік зізнається, що і на нього батько одного разу підняв руку.

Коли Андрію було 7 років, його батько помер від онкологічної хвороби. Артист запевняє, що не тримає образу на батька, однак розуміє, що можливо через те, що він не бачив правильний приклад сім’ї, він так і не зміг побудувати власну родину.

Андрій Данилко в останньому інтерв'ю зізнався, що вже не сподівається зустріти свою долю та створити сім'ю
Андрій Данилко розповів про важке дитинство у злиднях та втрату матері

Після смерті батька мати Андрія змушена була працювати на двох роботах, щоб хоч якось утримувати двох дітей. Данилко згадує, вони жили у кімнаті 11 квадратних метрів і навіть не мали, де помитись.

Про матір Андрій Данилко згадує з теплом, однак не приховує, що вони часто сварились. Жінка до кінця свого життя жила у невеличкій хати в селі в Полтавській області. Вона мала город та господарство. За словами артиста, він пропонував мамі переїхати в місто в кращі умови, однак жінка відмовилася, бо звикла жити в селі.

За словами Данилко, посварили їх з мамою журналісти.

Нас з мамою посварили журналісти. “Подивіться, син жирує, а мама на городі в капцях”. А в чому вона на городі має бути, на підборах? Вони приїжджали і просто знімали її.

, – згадує Данилко.

Чоловік зізнався, що просив маму не давати інтерв’ю журналістам, однак вона через свою добродушність впускала їх до хати та відповідала на питання.

Мами Андрія Данилко не стало в 2020 році на 84 році життя.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.