61-річний Ігор Кондратюк розповів про дорослих синів і доньку: відправив частину сім’ї за океан в Америку

Телеведучий Ігор Кондратюк 27 років щасливо живе у шлюбі з дружиною. Олександра народила шоумену трьох дітей – двох синів і доньку. Старші діти вже дорослі і перебувають в Україні, а менша Поліна нині гризе граніт науки в США.

Сергій та Данило Київ після початку війни не покинули. Старший син знімає соціальні ролики. Первісток Кондратюка має режисерську освіту. Були часи, коли допомагав тату в зніманні “Караоке на майдані”. Спочатку був адміністратором, потім доріс до помічника режисера.

Так виглядала родина Ігоря Кондратюка, коли всі були разом

Середній Данило не пішов по татових стовпах, хоча працював певний час на “X-Факторі”. Але обрав для себе блокчейн. Молодик організував благодійний фонд – збирає донати на армію, разом із волонтерами організовує доставу потрібних речей військовим. Кондратюк пояснив, що нащадки не можуть йти воювати, оскільки мають певні проблеми зі здоров’ям через надмірні дитячі забавки з комп’ютером, але активно допомагають у тилу.

Ігор Кондратюк з синами і донькою

Поліні Кондратюк 17 років. Дівчина обрала для себе не зовсім жіночий фах. Юнка вчиться на інженера космічних систем в американському університеті. Навчається вже на другому курсі. На жаль, через бойові дії на теренах України дівчина не змогла приїхати на літніх канікулах відвідати батьків і братів.

Татусь сподівався, що побачиться з донькою хоча б у грудні. Але теж не склалося – авіасполучення відсутнє. Тож на родинній раді вирішили, що Полі краще залишатися в Штатах – так безпечніше.

Попри те, що Кондратюк днями відзначив 61-річчя, він не виключає можливості піти на фронт боронити країну. Ігор вважає, що ситуація може розвиватися так, що воювати доведеться всім, навіть тим, хто перетнув мобілізаційну вікову межу.

Ігор з Олександрою виїжджали з Києва лише на пару місяців до Львова. Жити у власному будинку не могли, оскільки поблизу курсували танки, та й снаряд поцілив прямісінько у житло.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.