Тіна Кароль розповіла, як її єдиний син Веніамін відреагував на новину про майбутню сестричку

Популярна українська співачка Тіна Кароль розповіла, як її син Веніамін відреагував на можливе поповнення в родині. Дитина ставиться до цього без особливого ентузіазму.

Останнім часом героїня нашої сьогоднішньої статті нарешті почала потихеньку відкривати завісу особистого. Так, наприклад, в програмі «Життя відомих людей» на телеканалі 1+1 артистка обговорила з ведучою відносини з поки що єдиним сином.

Веню Тіна народила в листопаді 2008 року від покійного чоловіка Євгена Огіра, який також був її продюсером. Чоловік помер в 2013-му після тривалої боротьби з раком шлунка. Як би лікарі не намагалися, хвороба виявилася сильнішою.

Тина Кароль с мужем и сыном
Тіна Кароль з чоловіком і сином

Виконавиця дуже важко переживала втрату коханого чоловіка і нарешті через 7 довгих років вона почала замислюватися про появу нового кохання у своєму житті, сказавши: «Я можу закохатися, так».

Крім того, в інтерв’ю з Катею Осадчою Кароль зізналася, що мріє про донечку, причому вона розглядає всі варіанти, включаючи усиновлення.

Тина с Веней
Тіна з Веніаміном

Звичайно, як любляча мати зірка прислухається до думки Веніаміна. Ось як він реагує на новини про появу сестри або брата в майбутньому:

«Сестричку або взагалі дітей він поки що сприймає так: вони будуть брати його речі. Я думаю, ми доростемо до цього питання», — відповіла Тіна з посмішкою.

Тина Кароль в «ЖВЛ»
Тіна Кароль в «ЖВЛ»

Також артистка додала, що куди більш серйозно син ставиться до потенційного вітчима. За її словами, хоч Веня ще й маленький, він вже оцінює можливих обранців мами, як чоловік:

«Тут вже є конкуренція. Не бачить поки що чоловіка, який на його думку і відчуття був би сильнішим за нього».

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.