Дан Балан напередодні весілля з Тіною Кароль без сорому дивиться наліво і фліртує не з однією

Відомий молдавський співак Дан Балан готується до весілля з Тіною Кароль та при цьому без сорому дивиться наліво. Шанувальники збентежені.

Про їхній роман вже можна писати книгу, хоча потенційна парочка досі не дає ніяких коментарів з цього приводу. Але здається, публіка вже і не потребує їх, адже немає жодного фото Тіни або Дана, в коментарях під яким не було б згадок про відносини артистів.

Почалося все з участі героїв нашої сьогоднішньої статті у вокальному проекті «Голос країни». Вони обидва були зірковими тренерами, чиї підопічні здобували перемогу.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан на «Голосі країни»

Причиною для появи чуток про романтичний зв’язок між Баланом і Кароль стало те, як вони вели себе на камеру — явна зацікавленість один одним, неприкритий флірт, хвилювання.

Не можна не відзначити і реакцію Людмили, мами Дана — на сцені «Голосу» вона заспівала народну весільну пісню «Горіла сосна, палала». Вже це шанувальники сприйняли як явний натяк на те, що відбувається в особистому житті її сина і української співачки.

Людмила Балан звернулася до коханої сина Тіні Кароль
Людмила Балан заспівала для Тіни і Дана

А на одному з недавніх ефірів «Танців з зірками» Тіна з’явилася з каблучкою на безіменному пальці, так що фанати поки вже не дочекаються, коли ж закохані розкриють всю правду.

З огляду на це, публіка ретельно стежить за соціальними мережами музикантів і якщо Кароль часто радує користувачів особистими знімками, то Балан робить це вкрай рідко. Саме тому його нове фото миттєво зібрало десятки тисяч відміток «Подобається» і безліч захоплених коментарів.

Дан Балан
Дан Балан

Так, молдавський мачо позував за склом, а тінь, що впала на його обличчя, додала особливої загадковості образу. Ось як він підписав пост:

«Червоні очі… Тінь японської айви… Осінь відпускає…».

Реакція підписників не змусила на себе чекати:

  • «Тіна не в тому боці, дивись вправо»;
  • «На кого ви так задивилися?»;
  • «Невже Тіна Григорівна змилостивилася і випустила вас знову з цього темного підвалу?».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.