Чоловік зірки серіалу Не родись красивою зауважив, що вона виглядає на п’ятдесят років

Йдеться про Марію Машкову, яка зіграла в популярному серіалі ефектну секретарку Марію Тропінкіну. Що трапилося з актрисою, читайте в нашому матеріалі.

Артистка одружена з Олександром Слободяник. Її чоловік пише саундтреки до фільмів. У пари народилися дві доньки. Разом вони кілька років тому виїхала з Росії в США.

На своїй сторінці в Instagram актриса публікує кумедні історії з життя. Нещодавно вона розмістила на своєму акаунті опис нової цікавої ситуації. Йдеться про одну з бесід з чоловіком.

Річ у тім, що Олександр прокоментував фото дружини, де вона позує в образі жінки 20-х років. На знімку Марія зображена в зеленій сукні, екстравагантному капелюшку і з яскравим макіяжем. Чоловік зірки обмовився, що тут Маша схожа на жінку «50+», яка зробила кілька пластичних втручань.

Маша Машкова в образі жінки 20-х років

Незважаючи на уїдливий коментар, Маша не образилася на чоловіка. За її словами, вона завжди мріяла про красивого, розумного і чесного чоловіка. Остання характеристика точно збіглася. Хоча зараз вона готова від неї відмовитися, жартує Марія.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Різ Уізерспун відкрито розповіла про домагання в Голлівуді.

Нагадаємо, що Роман Архіпов одружився на доньці мільйонера.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.