(Фото) Ольга Фреймут представила рідкісну фотографію з чоловіком

Ольга дуже рідко розповідає про свого чоловіка, тим більше викладає в соцмережі їхні спільні фотографії.

Сьогодні – 21.11.2020 року чоловік Ольги Фреймут, який є генеральним директором “Нового каналу” Володимир Локотко відсвяткував 44-й день народження.

Ольга в соцмережах повідала як, вітала свого чоловіка.
Ольга дуже рідко розповідає про свого чоловіка, тим більше викладає в соцмережі їхні спільні фотографії. Однак якщо, щось і потрапляє в соцмережі, то це викликає інтерес у людей.

Але сьогодні урочистий день і тому Ольга не втрималася і виклала фото в соцмережі. Завжди приємно вітати свою кохану людину.
Вона недовго становила барвисту фразу і душевно привітала чоловіка словами “Володя. З Днем народження”. Відсвяткували вони день народження у своєму будинку за містом. З ними були близькі та діти.
Як видно з фотографій торт прикрашений написом “Папа з днем народження”.

 ""Напевно в оздобленні торта взяли участь діти син Валерій та дочка Євдокія. Для коханого чоловіка Ольга дружина підготувала милий світшоти білого кольору з фото двох спільних дітей. Саме його іменинник вибрав для домашнього свята.
Сім’я зробила фото на кухні. Ольга була в гарній сірій атласній сорочці та сірих джинсах. Макіяж дружина зробила мінімальний і розпустила волосся.

По тому як подружжя ніжно обнімаються, можна зробити висновок, що у них все добре і свято вдалося.

 ""

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.