Евеліна Бльоданс розповіла, як її квартиру пограбувала знайома подружня пара: насниться ж таке

Сьогодні, 15 грудня, Евеліна Бледанс опублікувала в Instagram лякаючий пост, в якому заявила, що стала жертвою пограбування.

За словами актриси, коли вона повернулася додому, то побачила, що чоловік продає її особисті речі – сукні, сумки, капелюхи. Він був не один, поруч з чоловіком була дружина ще багато інших жінок. Актриса зазначила, що знає цю подружню пару. Як виявилося, це був усього лише сон. Бледанс просила у своїх підписників в Instagram, як після такого сну їй тепер ставитися до цих людей і чи варто їх боятися.

Підписники відразу відреагували на питання Евеліни і порадили уважно поставитися до сигналів підсвідомості і цуратися сумнівних приятелів. « Цей сон означає, що ви боїтеся що то втратити, і вас оточує багато людей, різних, розмов. Будьте обережні »,« Хто то сильно вам заздрить, навіть у снах. Якщо уві сні що то вкрали, значить що то на яву купуєте, адже скоро Новий рік! Все буде добре! »,« А ви їм сон розкажіть)))) Якщо що і затамували глибоко в душі, залишать цю затію)))) », – порадили підписники.

Нагадаємо, раніше навколо Евеліни Бледанс розгорівся скандал. В квартирі її рідної сестри були виявлені заборонені препарати. 43-річна Діана Бледанс була затримана ялтинської поліцією. Жінку помітили біля лісу, коли вона щось шукала в траві і кущах. Був зроблений дзвінок до правоохоронних органів. Квартиру Діани Бледанс обшукали і виявили кілька згортків з наркотичними речовинами. Речовини були передані на експертизу, після чого жінці висунуто звинувачення.

Евеліна Бледан з сестрою Діаною, яка страждає від наркотичної залежності
Евеліна Бледан з сестрою Діаною, яка страждає від наркотичної залежності

Відомо, що Діана Бледанс перебуває на обліку через вживання наркотиків вже більше 20 років. Відзначається, що у неї є рання судимість за контрабанду заборонених речовин, яка до цих пір не була погашена.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.