Підірвали Інтернет. Жіночий квартал заспівали про коронавірус

Учасниці комедійного шоу «Жіночий квартал» переробили текст української народної пісні. Відео, де вокальний квартет проекту виконує адаптовану композицію, вже набрало більше півтора мільйона переглядів. Чим актриси здивували користувачів, читайте в нашому матеріалі.

На сторінці шоу у Фейсбуці «Жіночий квартал» опублікували відео, в якому дівчата з вокального гурту проекту співають про коронавірус. Вони переписали текст української народної пісні «Чом ти не прийшов?», в комедійній формі адаптувавши її під актуальну тему.

«Чом ти не прийшов, як місяць зійшов? Я тобі чекала. Чи маски не мав? В транспорт не потрапивши? Мати не пускала? І маску я мав, и трамвай чекав, і мати пускала. Найменша сестра, бодай не зросла, септік мій сховайся», – такі слова звучат в новій пісні.

Таким чином співачки не тільки змусили людей посміхнутися, а на власному досвіді показали, як в умовах ізоляції продовжувати займатися улюбленою справою. Адже ролик дівчата записали, перебуваючи вдома на карантині в режимі онлайн.

Більш півтора мільйона користувачів переглянуло ролик. І судячи з коментарів, українцям сподобалася перероблена композиція.

«Красуні, чудові голоси! Дякую, підтримали»,« Дівчатка, які ви молодці так класно піднялі настрій. На таке здатні тільки українські дівчата!!!!»,« Молодці!!! Наш народ даже в самих кризових сітуаціях не втрачає почуття гумору»,« Дівчатка, ви піднімаєте дух українців. Ви зачаровуєте своїм співом. Дякую».

"Чом ти не прийшов?" – пісня про коронавірус

"Чом ти не прийшов?" – пісня про коронавірусАле все пройде, вірус відійде, вийдуть люди з хати.Буду я тебе не в пов'язочку – в губи цілувати!Дякуємо нашим дівчатам Vera Kekelia, Марта Адамчук, Elina Mbany, Лали Эргемлидзе за те, що так красиво підняли нам всім настрій! Окреме спасибі DUDA за гітару.Автори тексту: Андрій Головань, Олександр Іванов і Михайло Мартинюк.

Opublikowany przez Женский Квартал Czwartek, 26 marca 2020

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.