(Фото) Леся Никитюк на руках у своєї ж собаки Рафіка: телеведуча посміялася над домашнім вихованцем

Леся жартома написала в соцмережі, що колись Рафік вкрав у неї телефон і самостійно створив профіль в Інстаграм, коли вона була на роботі.

Леся Никитюк, яка є популярною української телеведучої та зіркою шоу “Хто зверху” недавно створила для свого песика Рафіка Інстаграм-аккаунт.

Після чого вона багато разів радувала своїх шанувальників цікавими фотографіями. Її вихованець пес Рафік такий цікавий і у нього дуже розумний вигляд.

А як зворушливо песик дивиться на свою господиню. Видно, також що Леся дуже любить свого вихованця. Телеведуча розповіла, що шанувальники можуть підписатися на її собаку в соціальній мережі.

Леся жартома написала в соцмережі, що колись Рафік вкрав у неї телефон і самостійно створив профіль в Інстаграм, коли вона була на роботі. Зараз можна побачити кілька публікацій в акаунті Рафіка. Це цікаві фотографії, які викликають посмішки у шанувальників Лесі.

Нещодавно, також Леся за допомогою фотошопу показала фотографію, де поміняла обличчя її вихованця Рафіка зі своїм. І виходить, що на прогулянці вона вигулює песика, а він її.

Коли це фото було оприлюднено в соціальних мережах, то деякі шанувальники спершу злякалися, а потім коли розібралися, то з полегшенням зітхнули. Інші поцікавилися: “Хто кого вигулює? Рафік Лесю або навпаки? ”

Обов’язково прочитайте пости в Інстаграм:

nataliaivanova: “плаща.”

_zhekavee_: “Блін, злякався спочатку.”

dvikaliuksergii: “Я думав, я кави перепивши.”

eeeeliseevna: “Рафік, особа простіше.”

mikyl_egorka: “Господиня добре себе веде?”

gulkovskazanna: “Це шо Вихід? ВІН тепер ведучий Хто зверху? ”

tanyamotrenko: “Хух, злякалася.”

tallertv: “Рафік офіційно став обличчям Лесі Никитюк.”

_an.e_t_: “Ого, оце Рафік віріс, Лесю а Вам на депіляцію чи не час?”

od_logoped: “Класна ідея для фото, креативчик.”
bembiann: “Хахха моторошно Виглядає.”

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.