Анастасія Волочкова показала свого тата, який не говорив з нею вже 12 років: як живуть батьки балерини

Балерина Анастасія Волочкова, яку в народі прозвали королевою шпагатів, приїхала до рідного Санкт-Петербурга відвідати своїх батьків.

Героїня нашої сьогоднішньої статті народилася в наполовину спортивній сім’ї. Її батько Юрій Федорович завоював титул чемпіона Радянського Союзу з настільного тенісу у 1983-му, а також був тренером з легкої атлетики. Його дружина і мама зірки балету, Тамара Володимирівна, є гідом-екскурсоводом по Пітеру.

Днями танцівниця відвідала рідну домівку і розповіла шанувальникам, як живуть її мама з татом. Як виявилося, Юрій Федорович не розмовляє вже цілих 12 років. Причина не в образі на дочку, а в наслідках перенесеного інсульту:

“Тато дуже сильна духом і вольова людина. Подолати таку недугу і триматися настільки мужньо — це підвладне дуже стійкій людині. Пишаюся і дорожу. Я щаслива, що ми з Аріадною носимо його прізвище, продовжуючи династію”, — написала Анастасія під спільним фото з батьком у себе в Instagram.

На інших опублікованих кадрах можна побачити квартиру батьків Волочкової. Все скромно і без надмірностей, але при цьому затишно і небідно — на стінах повно фотографій знаменитої дочки, підлоги вистелені килимами, а ошатна ялинка так і стоїть ще з Нового року. Судячи з усього, це їхня маленька сімейна традиція — не прибирати ялинку до 8 березня.

Анастасія Волочкова будинку у батьків
Анастасія Волочкова вдома у батьків
Анастасія Волочкова вдома у батьків
Анастасія Волочкова вдома у батьків
Анастасія Волочкова будинку у батьків
Анастасія Волочкова вдома у батьків
Анастасія Волочкова вдома у батьків
Анастасія Волочкова вдома у батьків

Що стосується Аріадни, то це дочка Волочкової від колишнього коханого Ігоря Вдовіна. Її балерина народила у 2005 році, а через пару років після цього закохані розлучилися.

До недавнього часу Аріадна жила з мамою, проте у 2018-му вона перебралася до тата, оскільки від нього їй простіше добиратися до школи і гуртків. Ігор живе в Москві, а Анастасія за містом.

Анастасія Волочкова та Ігор Вдовін
Анастасія Волочкова та Ігор Вдовін
Анастасія Волочкова з мамою і дочкою
Анастасія Волочкова з мамою і дочкою

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.