Всі друзі Олега Винника: з ким дружить “король вовчиць” – Полякова, Горбунов, Поплавський, Гросу та інші

Олег Винник - досить відомий український виконавець, у якого не тільки величезна армія фанатів, а ще й досить велике коло спілкування.

Спілкується він в більшості своїй з такими ж зірками естради, як і він сам. На подив, список товаришів “короля вовчих ” досить немаленький – у нього є зв’язки, а точніше контакти і серед співаків і співачок, і в колі телеведучих, і навіть в політиці. Сьогодні ми розповімо вам про те, де, з ким і як спілкується Олег Винник, а ще – чи правда, що він купив друзів за гроші, і все намагаються триматися ближче до нього тільки завдяки фінансовому добробуту артиста.

Олег Винник і Юрій Горбунов

Юрій Горбунов в програмі "Слава +"
Юрій Горбунов в програмі Слава +

Олег Винник і Юрій Горбунов – не тільки близькі колеги, але ще і хороші друзі. Імовірно, звели їх зйомки “Скажені весілля “. Зараз вже вийшла третя частина цього фільму, де Олег став автором саундтреку і засвітився в самій картині, а Юрій знявся в ній, і виконав роль со-режисера.

До слова, Горбунов і Винник навіть заспівали разом.

Пісня «На щастя» стала офіційним саундтреком фільму «Божевільна весілля 3» – її виконавцями стали Юрій Горбунов, Потап, Олег Винник, Надія Мейхер, Позитив і циганський театр «Романс».

Цікаво, що після спільної роботи на знімальному майданчику, дружина Юрія Горбунова Катерина Осадча стала частіше брати у короля вовчих інтерв’ю в рамках шоу “Світське життя “.

Сам Юрій не коментує жодних особистих взаємин із зірками, але в Інстаграм-акаунті досить часто ділитися фотографіями з спільних заходів. Наприклад, зблизив їх також проект “Голос країни “, де Олег є зірковим тренером, а Юра – провідним.

Кажуть, що саме він випадково проговорився пресі про те, що Таюне – не просто співачка з команди Олега.

Аліна Гросу та Олег Винник

Аліна Гросу
Аліна Гросу

“Маленька Бджілка ” Аліна Гросу теж з недавніх пір стала одним Олега Винника, і навіть назвала його “давно втраченим старшим братом “. Так вона прокоментувала фотографію, зроблену на одному з концертів Винника до Міжнародного жіночого дня.

Аліна і Олег раніше тісно не спілкувалися, але, подейкують, що після цієї зустрічі в Броварах, у них з’явилося багато спільних творчих планів. Звичайно, не обійшлося і без чуток про роман, але Винник-то одружений на Таюне, і розлучена Аліна Гросу це прекрасно знає.

Ще один друг Олега Винника – він же кум Юрія Горбунова – український репер Потап. З Потапом Олега Винника об’єднують спільні інтересу до піару і творчості. Вони годинами можуть говорити про нові фішках, цікавих кліпах і планах на майбутнє.

Один з таких плідних розмов і привів до того, що Потап з Олегом випустили спільну пісню, на яку навіть зняли кліп.

Олег Винник і … Оля Полякова

До слова, є в Україні артисти, яких називають негласно “народним тріо “. Це Потап, Олег Винник і … Оля Полякова!

На подив, з Полякової у Винника теж багато спільного. І об’єднує їх не тільки колір волосся, але ще і дружні відносини.

Трійця записала саундтрек до другої частини комедії «Скажені весілля» і навіть випустила кліп. За сюжетом, глядачі потрапляють в гості до кожного з артистів: до Потапу – на весілля, до Виннику – на Великдень, до Полякової – на Новий рік. Кожен захід веде головний тамада фільму – Назар Запухляк, тобто Юрій Горбунов.

Подейкують, Олег і Ольга стали близькими приятелями під час зйомок шоу “Маска ” на телеканалі “Україна “, де вони обидва були зоряними детективами.

Олег Винник та Олена Шоптенко

Олена Шоптенко
Олена Шоптенко

Винник та Олена Шоптенко – пара, якій приписували роман ще з часів участі в “Танцях з зірками “. Передумов для цього було більш, ніж достатньо – багато часу проводили разом, жартували про роман, неоднозначно один на одного дивилися, а під час виступу проявляли таку пристрасть, яка іншим партнерам навіть і не снилася.

Справжнім шоком стало те, що Олена поїхала з Вінником в гастрольних тур і виступила на концерті.

Однак пара швидко спростувала чутки – заявили, що вони просто зблизилися, і стали не більше, ніж творчими натхненниками, адже Олена одружена з Олексієм Івановим, а Олег, подейкують, одружений на своїй бек-вокалістці Таюне.

Дружба з Олегом Винником не завадила Олені Шоптенко приховати те, що вона була однією з учасниць проекту “Маска “, де виступала в величезному костюмі. Але навіть під ним Олег відчув професійні руху, і відгадав, хто ж переховувався.

Олег Винник і Ольга Фреймут

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

У дружніх відносинах Олег Винник також перебуває з ревізоршей Ольгою Фреймут, яка в 2020 році на проект “Танці з зірками ” була його прямим конкурентом. Тоді він покинув шоу через хворобу його і партнерки, але попросив своїх фанатів віддавати свої голоси парі Ольги Фреймут і Іллі Падзіна, мовляв, вважає, що саме ці танцюристи заслуговують перемогти і отримати довгоочікуваний кубок.

Пізніше, вже коли і Ольга покинула шоу через нестачу голосів, вони з Олегом повернулися, але вже на балкон, і були провідними одного з прямих ефірів. Публіку це вразило, адже дві таких сильних особистості з яскравими характерами складно знаходять спільну мову, а у Олі і Олега це вийшло просто блискуче. У коментарях навіть писали, що потрібно було їх спочатку ставити в пару, тоді б вони точно перемогли.

Сама Фреймут заявила, що вважає Олега Винника своїм близьким другом, і багато в чому надихається його творчістю, хоча до клану “Вовчиця ” себе не відносить.

Олег Винник і Михайло Поплавський

Михайло Поплавський
Михайло Поплавський

Олег Винник і Михайло Поплавський – вони не тільки друзі, але й колеги по Аграрної партії України. Об’єднує їх не тільки одіозність, але і те, що обидва нерідко проводять різні конкурси в Інстаграм, а також є спів-організаторами престижного проекту “Українська пісня року “.

Зокрема, “Співаючий ректор ” Михайло Поплавський і співак Олег Винник днями оголосили про другий церемонії нагородження національної премії “Українська пісня року “.

Як бачимо, Олега Винника та його зіркових друзів об’єднують не тільки приятельські відносини, а й множинні творчі проекти, які націлені на різні галузі.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.