Як виглядають чоловік і діти Нелі Шовкопляс: народила двійню простому українцю, який не гірше Єгора Гордєєва

Практично кожний ранок телеведуча Неля Шовкопляс зустрічає з українцями, але робота на телебаченні — лише одна сторона її життя.

Зараз Неля є справжнім професіоналом своєї справи, а як тільки вона потрапила до команди 1+1, то тут же стала руйнівницею стереотипів. У неї не було досвіду, проте копіткою працею їй вдалося довести, що стати ведучою самого рейтингового ранкового шоу країни може кожен.

Ще з 2016-го Шовкопляс чітко розуміла, що хоче потрапити в “Сніданок з 1+1” до Єгора Гордєєва, Руслана Сенічкіна та Людмили Барбір. З тих пір її мрія поступово почала ставати реальністю і вже у вересні 2017-го вона збулася, хоча за освітою Неля маркетолог-економіст.

Неля Шовкопляс з Русланом Сенічкін та Єгором Гордєєвим
Неля Шовкопляс з Русланом Сенічкіним та Єгором Гордєєвим

Варто відзначити, що чоловік повністю підтримав прагнення дружини і разом з нею кардинально змінив своє життя. Героїня нашої сьогоднішньої статті одружена з українцем на ім’я Владислав, з яким познайомилася ще в студентські роки завдяки загальному хобі — пішохідному туризму:

“Ми зустрілися в спільному сплаві на байдарках”, — розповідала Шовкопляс.

Неля Шовкопляс з чоловіком
Неля Шовкопляс з чоловіком

Завжди весела і компанійська Неля далеко не відразу звернула увагу на спокійного і скромного Владислава, тоді як він закохався в неї з першого погляду і зрозумів, що бачить перед собою майбутню матір його майбутніх дітей. Втім, так і сталося — вже через рік після знайомства закохані розписалися, а незабаром у них народилися двійнята Тимофій і Матвій.

Неля Шовкопляс з чоловіком і синами
Неля Шовкопляс з чоловіком і синами
Неля Шовкопляс з дітьми
Неля Шовкопляс з дітьми

Кардинальні зміни в їхній родині в професійному плані торкнулися і чоловіка телеведучої. З вчителя біології він перевчився на айтішника:

“У певний момент ми просто зрозуміли, що на 2,5 тисячі гривень, які платять в сільській школі звичайному вчителю, і на 2 тисячі дитячих, які я отримувала, будучи в декреті, не проживеш. Це при тому, що нам багато допомагали друзі та батьки — то речами, то підгузками. Так, нам вистачало, але впритул, хоча, бувало, і позичали”, — наводить слова Нелі КП в Украине.

Неля Шовкопляс з чоловіком Владиславом
Неля Шовкопляс з чоловіком Владиславом

Тоді Владислав самостійно освоїв професію айтішника і пара переїхала до Києва, де Шовкопляс пішла на телевізійні курси, які і привели її на 1+1:

“Так все і пішло-поїхало. Це було не заради грошей, а заради задоволення”.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.