Друзі президента Володимира Зеленського зі світу шоу бізнесу: Кароль, Потап, Кравець, Дорофєєва та інші

Нинішній президент України Володимир Зеленський у багатьох до сих пір асоціюється з гумористом і товариським телеведучим.

Адже левова частка його слави і популярності припала саме на шоу-бізнес. Він в Україні, як відомо, дуже тісний, тому всі один з одним спілкуються. А ось в політиці друзів мало. Тому у Володимира Олександровича збереглися хороші стосунки з тими, з ким він раніше працював. Яке це – бути другом президента? У відео ми розповімо про тих, хто знаходиться найближче до першої особи країни.

Друзі-артисти президента Володимира Зеленського: Тіна Кароль, Дорофєєва, Кравець, Кошовий і інші

Почнемо ми з самого кращого і близького друга для Володимира – Євгена Кошового.

Євген Кошовий
Євген Кошовий

Він – один з найвідоміших коміків України. Прославився своїми пародіями на Леоніда Черновецького, Олександра Турчинова і Віталія Кличка, а публіці більше відомий як лисий з Кварталу. Більше 15 років Володимир і Євген йшли пліч-о-пліч. Виступали, писали жарти, боролися з труднощами і святкували перемогу. Євген став для Вови Зеленського не просто надійним колегою, але і неймовірно близьким другом, який не кине в важкі часи.

Коли Володимир очолив відповідальний пост, його друг миттєво пішов на підвищення – став першою особою в усіх проектах, де раніше був в тіні свого низькорослого колеги.

В одному з інтерв’ю Євген Кошовий зізнався – Володимир практично не змінився як людина, його особистісні якості та характер такими ж і залишилися. Але змінилося його стан.

Ще однією “кварталівський ” подружкою чинного президента була і залишається Олена Кравець.

Олена Кравець
Олена Кравець

Вона була не просто його колегою, і єдиною жінкою в творчому колективі, яка грала сценічну дружину Зеленського. Вони ще й родичі, адже чоловік Кравець хрестив доньку Володимира Зеленського, а сама Олена Кравець абсолютно несподівано стала хрещеною Олени Зеленської, подружжя Володимира.

Народний артист України Стас Боклан – також не остання людина в оточенні чинного президента. Це дуже символічно, адже в доленосному серіалі “Слуга народу ” він зіграв його праву руку.

Стас Боклан в Слугу Народу
Стас Боклан в Слугу Народу

Більше про те, з ким зараз дружить президент, дивіться у відео!

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.