Без фонограми і обробки: як звучить реальний голос співачки Камалії (Відео)

Співачка Камалія заспівала українську пісню "Чорнії брови, карії очі " і вразила публіку сильним вокалом.

Камалія – відома українська співачка. У 2004 році вона була удостоєна звання Заслуженої артистки України. Зараз Камалія більше часу приділяє родині і дітям, а на сцену виходить все рідше. Незважаючи на це, у неї є тисячі шанувальників, які люблять її за сильний голос.

Камалія
Камалія

Як відомо, реальний голос артиста звучить зовсім не так, як в обробленому студійному записі. Часто шанувальники не впізнають голос артиста, коли чують його наживо.

Як же звучить реальний голос Камалії та чи дійсно він такий сильний?

У 2018 році співачка Камалія прийшла на відбір музичного шоу “Голос країни”. Як відомо, в цій програмі учасники співають лише наживо, щоб судді могли правильно оцінити виконавця. Артистка вийшла на сцену і заспівала українську пісню “Чорнії брови, карії очі ” і буквально вразила своїм вокалом членів журі – троє з чотирьох суддів повернулись до виконавиці. Варто відзначити, що в проекті “Голос” судді не бачать, хто співає пісню, а тільки чують. Тому вони і не здогадувалися, що за спиною співає Заслужена співачка України.

Користувачі Мережі теж оцінили виступ Камалії.

“Голос божественний, чистий, як джерельце, навіть не очікувала”, “Фантастична пісня, приголомшливе виконання. Браво. “,” Камалія так тримати, феєричний виступ, дуже йдуть українські пісні, я в захваті, ще більше поважати “, – прокоментували люди.

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.