Анна Андрійчук вперше розповіла про розлучення з Позитивом: “Ми більше не чоловік і дружина “

Екс-соліст групи "Время і Стєкло" Позитив розлучається з дружиною після 8 років шлюбу.

Дружина українського виконавця Олексія Завгороднього (він же Позитив) Анна зараз знаходиться в Мексиці разом зі своєю кращою подругою співачкою Настею Каменських. Там подруги не тільки відпочивають, а й знімають реаліті-шоу “Дівчата рулять”.

Настя Каменських з найкращою подругою Ганною Завгородній і мамою Лідією Петрівною
Настя Каменських з найкращою подругою Ганною Андрійчук і мамою Лідією Петрівною

Сьогодні, 29 квітня, вийшов 7 епізод реаліті, де Анна Андрійчук відверто розповіла, що відбувається в її відносинах з Позитивом. Дівчина зізналася, що цілий рік йшла до того, щоб остаточно прийняти рішення про розлучення.

“Було дуже боляче, що закінчився важливий етап мого життя довжиною в 13 років. З юності крок за кроком ми разом йшли в доросле життя. Ті, ким ми стали сьогодні – це відбиток взаємної любові і підтримки.”, – розповідає Анна Андрійчук .

Позитив з дружиною Ганною
Позитив з дружиною Анною

“Коли усвідомлюєш, що все прийшло до логічного завершення, у тебе в душі залишається порожнеча і розчарування. Комусь потрібен лише час, щоб все відпустити і забути, а комусь більше року … Ми більше не чоловік і дружина” , – зізналася Анна.

У відео дівчина зняла обручку і викинула його в океан.

Варто зазначити, що Андрій і Ганна познайомилися, коли їм було по 15 років. Для молодих людей це були перші серйозні стосунки в їхньому житті і через 9 років романтичні відносини переросли в шлюб. Разом вони пройшли і злети і падіння, бідність і успіх. Спільних дітей у вже екс-подружжя немає.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.