Святослав Вакарчук підтвердив народження первістка: в 46 років став батьком в перший раз

25 серпня стало відомо, що відомий український музикант і політик Святослав Вакарчук став батьком в перший раз.

Цю інформацію підтвердили виданню “КП в Україні “ 25 серпня о прес-службі “Океану Ельзи “.

“Так, у Святослава народився син – Іван Святославович Вакарчук. Хлопчик названий на честь батька Святослава. Тато і мама Івана вирішили не розголошувати будь-яку іншу інформацію. А також просять з повагою поставитися до їх рішення і права на приватне життя “, – повідомили представники артиста.

Раніше в ЗМІ повідомлялося, що син Святослава Вакарчука народився 19 серпня. В той день артист виступав в одеському клубі Ibiza.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Однак в прес-службі “Океану Ельзи ” стверджують, що ця інформація є невірною. При цьому справжню дату народження сина Вакарчука не називають.

Ким є нова кохана Святослава Вакарчука, яка народила йому первістка достовірно не відомо. Однак раніше в ЗМІ писали, що кохана музиканта є співробітницею кінопродюсерськой компанії Radioactive, яка знімає рекламу, в тому числі і для зарубіжних брендів, а також займається виробництвом серіалів і кліпів.

Варто зазначити, що в червні 2021 року Святослав Вакарчук повідомив про розлучення з дружиною Лялею Фонарьова, після 20 років спільного життя. Артист не назвав причину розлучення з дружиною, але запевнив, що вони як і раніше близькі люди.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Святослав Вакарчук з колишньою дружиною Лялею Фонарьова

У шлюбі з Лялею Фонарьова у Вакарчука дітей не було. Однак він виховував дочку дружини від попередніх стосунків.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.