Де навчаються діти Полякової, Кароль, Камалії та інших українських зірок і скільки це коштує

Багаті і знамениті зірки українського шоу-бізнесу вибирають для своїх дітей престижні навчальні заклади.

Ні для кого не секрет, що більшість дітей знаменитостей здобувають середню освіту в престижних приватних школах. Навчання в таких закладах часто стоїть дуже дорого. Однак не всі українські зірки платять за навчання своїх дітей. Хто з дітей знаменитостей отримує середню освіту в державній школі, хто за кордоном, а хто в приватних столичних школах, читай далі в матеріалі.

Арабелла і Мірабелла – дочки Камалії

Камалія з дочками і чоловіком
Камалія з дочками і чоловіком

Дочки-двійнята Арабелла і Мірабелла найбагатшої співачки України Камалії вчаться в Київському філіалі престижної Міжнародної британській школі. Навчання в школі проходить повністю англійською мовою. Вартість року навчання в школі – 20-25 тисяч доларів за кожну дитину.

Марія і Аліса – дочки Олі Полякової

Оля Полякова з дочками Алісою і Машею
Оля Полякова з дочками Алісою і Машею

16-річна Маша і 9-річна Аліса вчиться в одній з державних гімназій Києва з поглибленим вивченням французької мови. Навчальний заклад хоч і державний, але вважається елітним і потрапити туди не просто. Офіційно навчання в ній безкоштовне.

Веніамін Огір – син Тіни Кароль

Тіна Кароль з сином Веніаміном
Тіна Кароль з сином Веніаміном

Єдиний син Тіни Кароль Веніамін з 8 років навчається у престижній школі Великобританії – Repton Preparatory School. Тут до кожного учня знаходять окремий підхід і допомагають розкрити їм приховані таланти. Крім навчальної програми, учні школи займаються живописом, танцюють, вчаться грати на музичних інструментах. Вартість одного навчального року в престижній школі коштує близько 1 мільйона гривень.

Злата Мітчелл – дочка Олі Фреймут

Ольга Фреймут і Злата Мітчелл
Ольга Фреймут і Злата Мітчелл

Старша донька телеведучої Олі Фреймут вчиться в елітній Печерській міжнародній школі. Викладають в цій школі тільки на англійській мові. Рік навчання коштує близько 24 тисяч доларів.

Аліса і Лола – дочки шоумена Анатолія Анатоліча

Анатолій Анатоліч з дружиною і дітьми
Анатолій Анатоліч з дружиною і дітьми

Дочки шоумена Анатолія Анатоліча вчаться в Міжнародній французькій школі. У навчальному закладі навчання ведеться двома мовами: українською та французькою, а як іноземний діти вчать англійську. Вартість навчання – 186 тисяч гривень на рік.

Софія Налчаджиоглу – дочка Ані Лорак

Ані Лорак з донькою
Ані Лорак з донькою

Єдина дочка Ані Лорак Софія вчиться в Павлівській гімназії, яка знаходиться в Підмосков’ї. Цей навчальний заклад вважається елітним. Рік навчання там коштує 40 тис. Доларів. У навчальному закладі роблять акцент на вивченні економіки і іноземних мов.

Де навчаються діти Пугачової і Галкіна, Філіпа Кіркорова та інших знаменитостей, дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.