Скандал на весіллі з Тіною Кароль: зірка порушила всі домовленості і прийшла в чорному

Організатори весілля поскаржилися на відому співачку Тіну Кароль. Знаменитість порушила умови угоди.

Як відомо, зірки шоу-бізнесу заробляють не тільки на масштабних концертах. Практично кожен бажаючий може запросити на закритий захід зірку, однак це буде стояти дуже великих грошей. Наприклад, за неофіційними даними вартість виступу Тіни Кароль на приватному заході стартує від 15 тисяч доларів.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Перед виступом артист і замовник підписують угоду, в якому розписані всі умови і правила, які строго повинні дотримуватися обидві сторони. Однак українська артистка Тіна Кароль дозволяє собі порушувати правила брифа.

Так, недавно організатори весілля поскаржилися на те, що Тіна Кароль порушила правила угоди і з’явилася на торжестві в чорному, хоча її просили не виступати в нарядах такого кольору на весіллі. Артистка спочатку була в чорній сукні, а потім переодяглася в костюм чорного кольору. Балет артистки танцював в нарядах такого ж кольору.

Організатори весілля поскаржилися на Тіну Кароль
Організатори весілля поскаржилися на Тіну Кароль

“Коли три місяці бріфуешь артиста, висилаючи #COLORMOOD і концепти, по-людськи просиш не працювати на весіллі в чорних костюмах і взяти стійку з квітами в рамках концепту або використовувати нашу. Отримайте, розпишіться “, – написала організатор весілля, додавши відео з виступу Кароль.

Варто відзначити, що в цьому році Тіна Кароль змінила напрямок свого музичного стилю. Тепер замість романтичної і ніжної Тіни публіка бачить самодостатню, трохи зухвалу, таку, що знає собі ціну артистку.

Популярне

Схожі статті

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!