Михайло Поплавський відкрив факультет ТikТоk в університеті культури

Факультет ТikТоk, який Михайло Поплавський відкрив в університеті культури, став першим не тільки в Україні, але і в світі.

У київському національному університеті культури і мистецтв почали втілювати трендовий проект – факультет ТikТоk. Проект представив колишній ректор ВНЗ Михайло Поплавський. Варто відзначити, що незважаючи на свій не юний вік він є відомим тіктокером. На аккаунт Поплавського в ТikТоk підписано 385 тис. підписників. Там артист регулярно публікує кумедні відеоролики і збирає багато лайків. Співаючий ректор хоче розвинути цю соціальну мережу серед українців.

Михайло Поплавський
Михайло Поплавський

“Моя місія – українізувати ТikТоk, вести за собою креативну, амбітну та перспективну молодь, яка творитиме нову історію країни. Українців повинні знати у всьому світі. Україні є чим дивувати світ.

Ми починаємо вчити “з нуля ” і після закінчення ви зможете отримати диплом. Університет культури – це бренд, який підкорює світовий інформаційний простір “, – заявив Поплавський.

За словами Поплавського, майбутнє за соціальними мережами. Молодь повинна бути в тренді і творити свою зоряну дорогу через соцмережі. Факультет ТikТоk – це інноваційно і молодіжно, це новий медіафеномен.

За словами співаючого ректора, навчання на новому факультеті безкоштовне для всіх бажаючих студентів університету.

Керівником проекту “Тіктокери університету культури ” стала випускниця вузу, начальник культурно-творчого відділу Лілія Можаєва.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.