Андре Тан зізнався, чи готовий до нових відносин після розлучення – пройшло так мало часу

Навесні 2021 року модельєр і відомий модний критик Андре Тан оголосив про те, що він розлучається зі своєю дружиною. Причина - численні непорозуміння.

Звуть екс-дружину Андре Тана Аліна Харченко. Причина, по якій у пари почалися розбіжності, криється в тому, що Аліна захотіла бути самостійною і успішною. Тому відкрила свій бізнес в сфері дизайну. А Андре Тан планував, що буде підказувати у всьому дружині. А Харченко хотіла “набивати свої шишки ” і робити свої помилки. В цьому і не зійшлися.

38-річний Андре Тан залишається одним з найбажаніших холостяків країни

Андре Тан
Андре Тан

Природно, після розлучення за ним почали пильно стежити фанатки в надії дістати увагу самотнього і заможного чоловіка. Звичайно ж, журналістів почала більше цікавити особисте життя Андре. А раптом у нього вже хтось з’явився?

Однак модельєр каже – не поспішає шукати собі нові відносини. Поки він хоче зібратися з думками.

“Я хочу зробити перерву на півроку, надихатися свободою, а там далі подивимося “,

– заявив іменитий дизайнер в одному зі своїх інтерв’ю.

Леся Никитюк побувала на презентації колекції одягу від Андре Тана та Катерини Осадчої
Андре Тан з Никитюк

Раніше він коментував, який типаж жінок хотів би бачити поруч із собою. І каже, що більше не хотів би наступати на ті ж граблі, і будувати відносини з самодостатньою бізнес-леді.

“Бізнес-леді – однозначно не моє. Я вважаю, що для жінки дуже важливо сховатися за широкою спиною і відчути себе ніжною, маленької, прекрасної дівчинкою, яку завжди буде захищати її чоловік “,

– поділився дизайнер.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.