Чому доньці пакистанця Мохаммада Захура заборонено показувати обличчя?

Мохаммад Захур – пакистанський чоловік української співачки Камалії. Слід зазначити, що чоловіки в Пакистані мають зовсім інші моральні підвалини, не такі, як в українців.

Тому українських шанувальників Камалії відверто дивують деякі моменти, пов’язані з її коханим та єдиним чоловіком.

Наприклад, мало хто знає, але Мохаммед Захур має двох дітей від першого шлюбу.

Якщо ви наберете в пошуковій системі “перша дружина Мохаммада Захура”, то побачите дуже несподівану відповідь – Камалія. Дійсно, пара у шлюбі з 2003 року. Проте, до цього в Пакистані меценат і бізнесмен мали ще одну обраницю, інформацію про яку почистили із соціальних мереж.

Від першої дружини пакистанць має двох дітей — сина Армана та доньку Тетяну.

Фотографії подружжя в мережі ви не знайдете, оскільки в Пакистані обличчя жінки заборонено показувати без згоди чоловіка. З тієї ж причини дочка Мохаммада Тетяна Захур також не має свого профілю в соціальній мережі, а ще вона ніде не фотографувалася. Такі правила.

А ось син Арман таки засвітився на кількох фотографіях із уже новою родиною свого батька. За знімками видно, що Мохаммад Захур зі своєю дружиною Наталією Шмаренковою (Камалією) та сином Арманом відпочивали на яхті.

Арман Захур з батьком Мохаммадом та мачухою Камалією
Арман Захур з батьком Мохаммадом та мачухою Камалією

Судячи з знімків, сімейство порозумілося.

Нагадаємо, у Камалії та Захура є двоє спільних дітей — це двійнята Арабелла та Мірабела. Їхнє сімейство не приховує, адже є чим пишається — дівчатка ростуть повними копіями мами — чудовими красунями, які в такому юному віці радують батьків своїми талантами.

Популярне

Схожі статті

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!