MOZGI та Льоша Дурнєв: хто підтримав Дорофєєву після госпіталізації

Нещодавно зірка української сцени Надя Дорофєєва потрапила до лікарні Єгипту. Це сталося через сильне отруєння. Місце, де саме отруїлася співачка, вона поки що не розкриває.

Колеги Надії одразу ж стурбувалися її станом. Вони почали писати Надії слова підтримки, і бажали якнайшвидшого одужання. Один із перших, хто надіслав Наді букет квітів та листівку — комік та телеведучий Олексій Дурнєв. Він побажав своїй близькій подрузі швидше одужувати і повертатися на сцену.

Листівку, подаровану Олексієм, Надя показала в мережі.

Льоша Дурнєв привітав Надю Дорофєєву
Льоша Дурнєв привітав Надю Дорофєєву

Як саме на це відреагував її чоловік Володимир Дантес, невідомо. Проте він дуже підтримує свою дружину в такий складний для неї період, оскільки отруєння виявилося сильним — Надії ставили крапельницю та чистили організм. Після того її відправили до України.

Також одним із перших артисту підтримали шикарним букетом квітів від продюсерського центру Mozgi Entertainment.

Усередині букета була листівка, підписана Потапом та Іриною Горовою.

“Наденька, дуже любимо”, – сказано у побажанні.

Нагадаємо, що Наді Дорофєєвій стало погано буквально за пару хвилин до початку концерту в Єгипті. Її госпіталізували. Захід довелося скасувати. Фанати, природно, засмутилися. Проте більше вони були стурбовані не тим, що не змогли потрапити на концерт, а здоров’ям свого кумира.

 

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.