Разом недарма: психолог розкрив секрет шлюбу Пугачової та Галкіна

Довгий час стосунки Алли Пугачової та Максима Галкіна називали та вважали нездоровими. Публіці було важко зрозуміти, як між артистами з такою величезною різницею у віці стався роман.

Проте, зараз усі з радістю дивляться на багаторічну щасливу спілку співачки, яка розміняла восьмий десяток, та молодого шоумена, якому ледве виповнилося 45 років.

Шлюб 72-річної Алли Пугачової та 45-річного Максима Галкіна багато хто вважає фіктивним

Галкін та Пугачова
Галкін та Пугачова

Тим не менш, ті, хто підписано на їх Інста-профілі, знають, що подружня пара завжди виявляє свою щирість. Та й після народження чарівних двійнят уже ніхто не скаже, що Максим зі своєю дружиною тільки заради грошей.

Пародист і співачка так люблять своїх спадкоємців, і так багато часу, сил і грошей у них інвестують, що назвати родину нещасливою просто не повертається мова. З Пугачової та Галкіна беруть багато прикладів.

Проте не все в цьому союзі так гладко. І з боку непрофесійним оком важко розглянути реальну причину їхнього сімейного життя.

Психолог Андрій Зберовський у розмові з порталом Day.ru розкрив секрет сімейного щастя Примадонни та її чоловіка. Виявилося, що воно криється далеко не в грошах.

“Ну я, чесно кажучи, переконаний, що в цій парі таки є емоції, почуття. До утворення стосунків з Максимом вона була успішною, самодостатньою дівчиною. Вона могла дозволити собі такого чоловіка, який дав би їй тепло, почуття, емоції. , спілкування, яке їй хотілося отримати”,

– Коментує психолог.

Чоловік упевнений, що Максим розвинений не по роках. І за його юності, і здавалося б, ще незрілості, саме Алла Борисівна помітила в ньому насіння рішучості, твердості. Тому п’ятий шлюб зірки радянського союзу виявився найпродуктивнішим і найщасливішим.

Психолог запевняє, що у Галкіна та Пугачової вдома те, що тримає їхній корабель сім’ї на плаву — психологічна гармонія та емоційна ідилія.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.