Неймовірна і статна: що про Ані Лорак пишуть шанувальники у коментарях?

Співачка Ані Лорак – глибоко позитивний персонаж на українській та російській сценах. Саме тому у неї тисячі приємних відгуків.

Нещодавно співачка Ані Лорак випустила перший довгий час трек українською мовою. І це була не просто пісня, а ще й кліп, який станом на середину листопада набрав понад чотири мільйони переглядів.

Ми вирішили дізнатися, що ж шанувальники думають із приводу цієї відеороботи та що пишуть неоднозначній зірці у коментарях.

  • Ані Лорак співає як завжди прекрасна, красива пісня українською мовою. Українська мова одна з красивих мова у світі. Я жив рік у Києві мені дуже сподобався пише користувач з ніком FAMILY HOLIDAYS
  • Мені українською Більше подобається слухати Ані Лорак! Російською теж клас, але саме українською вона сама розкривається глибше! Супер пісня! Супер Ані Лорак!, – пише користувач з ніком Енергія Душі: Розкриття Себе + Світловий Перехід
  • Приємно чути нову пісню рідною вашою мовою, пишіть більше, — пише Ольга Баклюкіна
  • Люблю пісні українською, сама не знаю чому), з дитинства подобаються.
  • Ані українською звучить натуральніше та яскравіше за Лободу.
  • Згадала українська Ані Лорак, пробігла ностальгія. Пісня вродлива. Але навряд чи український слухач прийме її назад на 100%, — пише один із шанувальників
  • Як же я скучила за піснями українською у вашому виконанні! Шикарно!, – пише користувач Elena Koplyk

Зазначимо, Ані Лорак тривалий час не виступала в Україні. Тому її презентація пісні та кліпу українською була вкрай неоднозначним рішенням. Ані переживала — раптом її творчість після тривалої паузи не сприймуть у рідній країні? Проте Кароліну на батьківщині зустріли з радістю.

Чи планує Лорак включати Україну до свого найближчого гастрольного туру — поки що загадка.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.