Ротару застали в обіймах Філіпа Кіркорова: скандал на “Пісні року” у Москві

Софія Ротару - почесна прихильниця гастрольної діяльності по Росії. Навіть з огляду на те, що в її рідній Україні співачку за це нерідко засуджують.

Нещодавно Софія Михайлівна Ротару знову засвітилася на російському конкурсі “Пісня року”. Там Ротару виступила поруч із такими артистами як Філіп Бедросович Кіркоров, MARUV та Ані Лорак.

Софія Ротару загалом не приховувала своєї участі у фестивалі, однак і не намагалася його активно рекламувати. Звістка про її концерт у Москві відразу облетіла мережу, коли зірка та Філіп Бедросович Кіркоров зробили спільне фото. Знімок на згадку вийшов чудовим, ось тільки шанувальники різко засудили Ротару.

Софія Ротару та Філіп Кіркоров / Фото з інстаграма Філіпа Кіркорова
Софія Ротару та Філіп Кіркоров / Фото з інстаграма Філіпа Кіркорова

На фестивалі “Пісня року” у російському місті Москва українська зірка Софія Ротару виконала кілька пісень, зокрема “Білий танець”. Зі сцени вона висловила подяку росіянам: “Дякую, люблю вас!”. Також знаменитість здобула нагороду в номінації “Майстер” від Ігоря Крутого.

Зазначимо, що після виступу на московській сцені Ротару відразу ж повернулася в Україну, адже незабаром на неї чекає запрошення на зйомки новорічного випуску “Вечірній квартал” від студії “Квартал 95”. Відомо, що зйомки українського шоу відбудуться у Києві 15 та 16 грудня. Братиме участь низка українських артистів, у тому числі й Софія Михайлівна.

Нагадаємо, що цього року на честь тридцятиріччя від дня проголошення України Незалежний президент країни Володимир Зеленський надав Софії Ротару нагороду “Національна легенда української музики”. І це через кілька днів після того, як вона повернулася з гастролей у Росії.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.