Три роки під замком: як Заворотнюк живе зараз – останні новини

Фігурист Петро Чернишов вже понад три роки бореться із хворобою дружини Анастасії Заворотнюк.

Петро оплачує дороге лікування дружини, актриси Анастасії Заворотнюк, яка вже протягом трьох років хворіє – лікарі діагностували у неї рак мозку. Щоб заробити гроші для забезпечення лікування дружини, він проводить практично весь свій час на гастролях.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Петро Чернишев бере участь у льодових проектах Тетяни Навки, виступаючи у шоу як партнер фігуристки. Завдяки видовищним уявленням Петру вдається отримати гарний гонорар. Так, за інформацією ЗМІ, під час нещодавніх гастролей у Дубаї фігуристу заплатили за два дні виступів 2,7 мільйона рублів.

Ось що пишуть шанувальники у соціальній мережі:

Петро Чернишов завжди був симпатичний, як талановитий спортсмен і гарний чоловік, а те, що зараз чесно заробляє на лікування Насті, заслуговує на повагу та захоплення!!!, – пише tamara.koreniugina

МОЛОДЕЦЬ! Справжній чоловік і чоловік, що любить, не те що Дмитро Шепелєв, – пише gilevatatianapetrovna

З такими гонорарами не важко знайти гроші на лікування. Ось коли зп 20000 на місяць то тоді зоть віддавай усі гроші хоч не все, все одно не вистачить, – пише користувач з ніком yuga7275

Молодец.жена обов’язково погладшати на все божа воля.просто треба вірити в це, – пише користувач з ніком ta.mara2824

Анастасія Заворотнюк з’явилася у новому серіалі 2021 року “Каспій 24”: яка її доля?

Останні новини про стан Анастасії Заворотнюк: сім’я контролює лікування

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.