Як виглядала до схуднення Анфіса Чехова і як зараз?

Телеведуча Анфіса Чехова відома багатьом по одному з найбільш обговорюваних та відвертих шоу на ТБ. На даний момент шоу вже не випускають, але Анфісі воно забезпечило популярність на все життя.

Ведуча однією з найпопулярніших програм для чоловіків Анфіса Чехова на початку своєї кар’єри була володаркою пишних форм і досить солідного погруддя.

Анфіса Чехова
Анфіса Чехова

Проте схуднення повністю змінило артистку до невпізнання. Інтернет пам’ятає фото Чехової у вазі 90 кг за зростанням 1,60. Вона схудла на понад 20 кілограмів, і зараз підтримує свою струнку форму. У чому ж секрет? Анфіса каже – не виснажувала себе дієтами. Просто перестала любити ті продукти, які корисні для організму. Каже, відмовилася від м’яса, цукру та хліба.

“Можливо, і Анфіса Чехова у низці пацієнток баріатричної хірургії. Можливо, їй зробили ендоскопічне ушивання шлунку, або резекцію шлунку” – каже пластичний хірург Сергій Дербак у коментарі Ютуб-каналу Лайва.

Як Анфіса Чехова схудла за 2 місяці на 25 кг? Секрет головної красуні країни

Раніше в нашому сюжеті на Ютуб-каналі Одна хвилина ми постаралися розкрити всі секрети легендарної телеведучої Анфіси Чехової і розповіли, як їй вдалося скинути майже три десятки кг за такий короткий період. Чи була там пластика? Дивіться докладніше у нашому відео, і не забудьте підписатися на канал, щоб не пропустити нічого важливого та цікавого.

А ось як виглядає Анфіса Чехова після схуднення

Анфіса Чехова
Анфіса Чехова
Анфіса Чехова
Анфіса Чехова
Анфіса Чехова
Анфіса Чехова
Анфіса Чехова
Анфіса Чехова
Анфіса Чехова
Анфіса Чехова

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.