Алла Мазур у шикарній вишиті сукні привітала українців

Телеведуча новин на телеканалі 1+1 Алла Мазур є для багатьох людей іконою стилю.

Алла у кадрі вже майже 30 років. За цей час вона рідко змінювала свій імідж – всі знають її з короткою зачіскою, що завжди добре виглядає, одягненою в офіційно-діловий стиль.

Але мало хто знає, що Алла Мазур дуже любить фолк-стиль. У неї вдома безліч вишиванок та вишитих суконь, які вона з радістю надягає на свята та значущі події.

На честь Старого Нового року та Щедрого Вечора Мазур виклала своє “святкове” фото

Телеведуча Алла Мазур влаштувала фотосесію у вишиті в українському стилі сукні.

У коментарях їй написали, що Мазур виглядає справді чудово. Навіть колега Марічка Падалко не змогла пройти повз та залишила коментар.

Ось що пишуть шанувальники іменитої телеведучої:

  • Алочка з Новорічними святами Вас! Ви красуні, дуже шикарна сукня. Величезного Вам щастя, міцного здоров’я, творчих успіхів і всього найкращого! Дуже Вас поважаю і з нетерпінням чекаю на Вас завжди на телеекрані.
  • ви неперевершена!

Зазначимо, що після перемоги над раком Алла Мазур змінила зачіску. Вона перефарбувала волосся у світлий і “поголила” їх майже під нуль. Таким відважним вчинком вона вирішила показати іншим жінкам України, які зараз переживають цю недугу, що вони не одні у своїй біді.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.