Ектору Хіменесу-Браво фанатки шлють свої неодягнуті фото: “Приїжджай прямо зараз”

Ектор Хіменес-Браво дуже популярний в Україні. А популярність серед жінок лише збільшує його статус холостяка.

Нещодавно Ектору Хіменесу-Браво виповнилося 50 років, але шеф-кухар доводить, що бути улюбленцем жінок можна у будь-якому віці. Про це говорять його різні фотографії, не завжди пристойного змісту — чоловік любить продемонструвати свій торс та інші фотогенічні частини свого тіла, аби залучити аудиторію, лайки та коментарі.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

Сайт “Сегодня” поспілкувався з одним із найвідоміших кулінарів України та розпитав про те, яку увагу Ектор отримує з боку своїх фанаток. Кулінарний гуру розповів, що практично щодня його директ підривають свої фанатки, які пропонують не тільки побачення, а й прагнуть продемонструвати чоловікові всі принади свого тіла.

Кулінар Браво зізнається, що іноді не знає, як реагувати на такі відверті повідомлення та оголені фотографії у своєму Інстаграм-акаунті.

Але навіть після того, що він бачить у своєму Директі щодня, у нього все ще немає коханої. Ну, чи майже ні, адже він хоч і публічна людина, але деталі свого особистого життя не прагне розкривати на всю країну.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

“Бують такі повідомлення, особливо вночі або у свята, коли дівчата писали “приїжджай прямо зараз, я готова” і так далі. Це теж викликає у мене зніяковілість, тому я ніколи на таке не погоджувався”, – розповів головний кулінар телеканалу СТБ в інтерв’ю журналістам.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.