Ілона Гвоздєва повернулася до України та показала в інстаграм зустріч із її чоловіком: щаслива сім’я возз’єдналася (Відео)

Популярна українська танцівниця Ілона Гвоздєва була змушена з дітьми залишити рідні місця через віроломне вторгнення російських окупантів на територію України.

На початку березня 2022 року затишний будинок танцівниці знищили російські снаряди.
Для забезпечення безпеки дітям хореограф вирушила на захід України, далі – до Угорщини, остання зупинка була в Італії. Танцівниця повідомила, що її чоловік, український бізнесмен Іван Хомячук поки що служить у територіальній обороні міста Вінниці, а потім планує повертатися до Києва.

У соціальній мережі Ілона регулярно ділилася моментами свого життя Італії, вона дуже вдячна сім’ї, яка дала їм притулок. Танцівниця пише, що щоранку починається з дзвінка чоловікові та переглядом новин, а раптом все закінчилося?

17 травня популярний хореограф із шоу “Танці із зірками” опублікувала у сторіс, що вона вдома, в Україні, разом із чоловіком та дітьми. На сімейних фото, опублікованих у соцмережі, щаслива родина з’єдналася. Ілона зізналася, що сьогодні для неї відбувся день сім’ї, хоч офіційно він відзначається 15 травня. Я щаслива – ділиться відома танцівниця зі своїми шанувальниками. Вона дякує всім людям, які весь непростий час підтримував її та радував вітаннями.

Знаменитість ділиться милими подробицями знаходження будинку. Вона ніяк не може надихатись повітрям рідного краю, нарешті приготувала для сім’ї улюблену страву – окрошку.
Ілона висловлює подяку готельному комплексу у місті Мукачево, співробітники якого потурбувалися про приготування молочної каші для маленького сина. Це було глибокої ночі, що вразило танцівницю.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.