Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян чекають на дитину: співачка повернулася з-за кордону з округлим животиком

Тоня Матвієнко ще 24 лютого поїхала разом із дітьми та чоловіком Арсеном Мірзояном на захід України. Співачка зі здриганням серця згадує ту важку дорогу, тривога та страх за дітей переповнювали почуття Антоніни.

За словами співачки, вона не одразу помітила, що її чоловік-музикант усю дорогу з кимось переписується та зідзвонюється. Через три дні після приїзду в Яремче Арсен Мірзоян вирішив повертатися до Києва. Далі на сім’ю чекали кілька місяців у поневіряннях по Європі та переживаннях за главу сімейства, який повністю присвятив себе волонтерській роботі. Наступного разу чоловік і дружина побачились аж у травні. Зустріч відбулася у Німеччині, куди Тоня приїхала для участі у концерті, а Арсен приганяв автомобілі швидкої допомоги з Європи. Далі доля занесла співачку з молодшою дочкою Ніною у Велику Британію. Нещодавно дочка заслуженої артистки України Ніни Матвієнко зробила незабутній сюрприз для чоловіка та своєї коханої мами.

Тоня Матвієнко заінтригувала чутками про вагітність
Тоня Матвієнко заінтригувала чутками про вагітність

Разом із донькою Ніною вони таємно повернулися до України, влаштувавши справжній сюрприз. До чоловіка співачка прийшла саме під час його виступу, вийшла просто на сцену, це був незабутній момент. Зіркову маму Ніну Матвієнко співачка зустріла вдома. Кадри відеоролика, на якому Ніна Матвієнко зустрічає своїх дівчаток зворушили публіку до сліз. Цікаві підписники, крім зворушливості моменту, помітили деякі зміни у фігурі Тоні. Шанувальники помітили, що Тоня стала носити широкі речі, її щічки округлилися, ноги розповніли, а сама вона стала на кілька розмірів більше. Відразу почали з’являтися версії, що Антоніна Матвієнко знову чекає дитину від Арсена Мірзояна. Вже й термін порахували з дня зустрічі пари у Німеччині – 7 травня.

Співачка ніяк не коментує таких випадів, але й не спростовує їх. Швидше за все цікаві шанувальники знову нафантазували собі вагітність, а співачка просто трохи погладшала. Під останнім відео з концерту в метро безліч компліментів:

  • Тоня мабуть знову вагітна, щічки стали кругленькі, і ніс як у вагітної, і стиль змінила, наче щось приховує.
  • Така чарівна…
  • Дуже, дуже класні, а ще Арсен вміє посміхатися очима.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.